Plin mi je bio ispravan sve do jučer dok nisam išao popravljati radio tj dok ga nisam dao popravit svom prijatelju koji je popravio radio..međutim na moje iznenađenje nakon paljenja automobila nisam vidio uopće znak života na onom prekidaću na kome svijetle led diodice što pokazuju količinu plina..tj plin uopće nije radio..e sad dok sam išao revidirati u čem je problem primjetio sam da je sa šarafom koji drži armaturu(za izvadit radio iz honde legend treba izvadit poklopac armature) stegao i žice od plina i tako vjerojatno prekinuo dovod struje za plinski uređaj
E sad pokušao sam skrpati te žice izoliranim stopicama za žice od 0,75 kvadrata.Nakon toga sam pokušao polrenut auto i opet ništa i tad sam digao ruke od svega..Za popravak moram vozit auto u Zagreb što mi najteže pada od svega jer nema servisa za plinske uređaje prins u Zadru
Postoji li još neki mogući uzrok koji sam previdio..osigurač ili nedaj Bože da je zbog prenapona ili podnapona otišla plinska centrala..ako je to jao si ga meni
A i bojim se da se ni vodići ne bi trebali nastavljat tek tako jer će se na tom spoju makar bio i kvalitetan isto gubit napon 
Poruku izmenio: *IvanT*

Poruku izmenio: *IvanT*
Comment