Znaći taj osigurač ne treba tražiti u kutiji s osiguračima(iznad akumulatora je)?Nije klasičan osigurač kao za sve ostale potrošaće?
Problem sa Prins sistemom
Collapse
X
-
One žice ne liće na žice od prekidaća nego na instalaciju od auta. Pogledaj osigurače u tvojoj tabli da nije neki crkao, verovatno je ugradjivač odatle uzeo kontakt plus pa zato ne radi prekidač
Često "majstori" taj kontakt plus samo ubodu ispod nekog osigurača pa ispadne ili oksidira i nema kontakta.
Comment
-
-
evo odnio susjedu koji je automehaničar da pregleda sve osigurače pa ću uskoro vidjet do čega je..al ako je osigurač negdje na žici ko što kaže plinađija(gledao sam i ja ih barem ne vidim) sumnjam da će ovaj moj to uspjet nać..nadam se da će mi se javit s dobrim vijestima uskoro
Comment
-
-
Kao što sam i pretpostavio..nije pronašao osigurač...zato sam ja skinuo onu zaštitnu plastiku na motoru i kako reće plinađija slijedio crvenu žicu koja je išla od plus kleme na akumulatoru i došao do pregorenog osigurača od 7.5 ampera koji je bio u crnom gumiranom kučištu..skinuo ga i zamijenio i sad sve šljaka...Hvala vam svima..prva liga ste!
Comment
-
Comment