Ugradjen Tomasetto-mali problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bagira
    CBC Član
    • 13.11.2008
    • 15
    • Pancevo

Ok,hvala puno na savetima i pomoci,necemo cackati senzore...kontaktirali smo danas Ivana i treba da uzmemo taj pojacivac signala koji ce nadam se resiti problem.Nego Ivane spomenuo si na pocetku ove teme da je taj Lecho stari tip plinskog Ecu-a,pa me interesuje da li ce to imati uticaja i kakvog na sam rad sistema,obrtni moment,potrosnju...? Da li bi bilo bolje staviti neki drugi plinski ecu koji moze da se upari sa ovim sistemom tomasetta?
    bilo je i boljih dana...

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Ništa se neće dobiti.
      Hardver ostaje isti i samo je bitno da se sistem našteluje kako treba i sve će raditi. Ukoliko nisi zadovoljan performansama motora na gas, nešto defenitivno nije u redu sa montažom ili štelovanjem.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Bagira
        CBC Član
        • 13.11.2008
        • 15
        • Pancevo

Evo ponasanja za ovih par dana: znaci dizne su valtek od 1. oma(valjda za brze ubrizgavanje),video sam da je ubrizgavanje oko 2.5ms! Prakticno je identicno sa benzinskim diznama.Osim sto ima(mozda mi se cini) drugaciji zvuk pri potezanju,cini mi se da je dosta bucniji,nema seckanja,gubitka snage itd.I pri velikim obrtajima nastavlja da konstantno vuce...potrosnja benzina (grad) mi je 9-9.5,a sada plina 11-11.5 p.s sto se tice plinskog ecua,mislio sam cisto informativno sa kojim jos moze da se upari.
        bilo je i boljih dana...

Comment

• Fabia & Avensis
          CBC Senator
          • 25.05.2006
          • 215
          • Podgorica - MNE!

Moze bit da je ECU u kvaru.
          DRIVE A BMW IF YOU WANT TO BE SOMEBODY
          DRIVE A LEXUS IF YOU ARE SOMEBODY

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

moze i bilo koji drugi "poljski" ecu da se upari sa tim sistemom, ali zasto bi to radio...ako se tvoj problem resava samo dodatkom pojacivaca signala, onda to uradi i miran si...i naravno stelovanje kod nekoga ko to zna da uradi kako treba i eto...
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Keketarac
              CBC Senator XXL
              • 01.09.2007
              • 588
              • Novi Sad
              • Seat Ibiza 1.2 TSI

Bolje da je odmah oterao kod IvanaT, nije Pancevo daleko.

Ali ovako je interesantnije

Comment

• Bagira
                CBC Član
                • 13.11.2008
                • 15
                • Pancevo

Maaa,sistem radi odlicno! Samo sam informativno pitao sa kojim jos ecu-om moze da se upari!Inace danas je stavljen pojacivac,pa cemo videti...a kod IvanaT sam do sada radio dva auta-audia b4 i mercedes c180.
                bilo je i boljih dana...

Comment

Working...
                X