AGIS "mini"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

AGIS "mini"

Probao sam da nadjem nesto o ovom proizvodjacu na ovom delu foruma ali sem AGIS OBD/CAN nisam uspeo nista da nadjem o AGIS-u "mini"...
    Interesuje me da li je "mini" pouzdan,da li ce zavrsavati posao u Alfi 145 1.4TS i da li je ugradnja od 520e sa torro bocom prihvatljiva?
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: AGIS "mini"

Ne znam za taj konkretan ali su sad svi proizvodjači uradili neki malobudžetni model koji se sastoji u ograničenjima softvera (ne može da se unapredjuje,, recimo) i malo su lošije su komponente (plastika itd..) ali u principu se uvek radi o istom proizvodu pa kud turci tu i mali Muja. Ako onaj zadovoljava i ovaj mini će, a cena je naravno prihvatljiva ako to sve na kraju radi i ne pravi problema.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• spanjeli
      CBC Senator XXL
      • 17.09.2005
      • 532
      • Nis

Majstor mi je ugradjivao plin i na prethodnoj Alfi i bio sam prezadovoljan,tako da ne sumnjam u njegovu strucnost a i cena je kao "drugarska",zato sam pitao jel se toliko krece ili me samo "maže"
      Što se tice uredjaja,comp je u malom plastičnom kućistu,isparivač je Tomaseto a dizne su "rail" ako sam ga dobro razumeo
      E sad,ja bih samo zeleo da mi auto ide isto kao i na benzinu i bez čestih odlazaka na doštelovanja i slično,valjda necu da pogresim
      Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

ajde ovde da pitam...proslo je 1200km od ugradnje ovog uredjaja i primetio sam jednu stvar....pre ugradnje TNG auto mi je uvek bio zakovan na 90C bez obzira kakav stil voznje je u pitanju,posle ugradnje,u gradu i u guzvi dolazi cak i do 98C i tad se pali druga brzina ventilatora,sto ne pamtim da se ikad dogadjalo,isto je i na benzinu sada,sta moze da bude razlog ovome?

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Da je samo na gasu rekao bih da imaš malo gasa pa je veća temperatura, a pošto je i na benzinu nije nešto kako treba sa termodavačem, termostatom ili pumpom. Jedino ako je majtor napravio neki kermes sa crevima za grejanje isparivača što opet neverujem ali bez slike ne mogu ništa reći...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• VVLAJKO
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2008
            • 484
            • Nis
            • Audi A4, Primera p12

Nije dobro odzracen sistem!! Ja sam juce poludeo da odzracim jednu istu takvu.
            Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• spanjeli
              CBC Senator XXL
              • 17.09.2005
              • 532
              • Nis

Da bih bio siguran proverio sam,gazio sam ga bas jako na benzinu i ne mrda preko 90,na plinu predje i dolazi negde do 95-98 C Napominjem da auto ide sasvim lepo,mozda za nijansu slabije nego na benzinu ali i trosi manje
              Da li moze da ima neke veze to sto smo malo osiromasili smesu jer smo utvrdili da je lambda zakucana na jednu vrednost i da je na benzinu bogata smesa?
              Da li to sto se tako greje steti motoru?

Originally posted by VVLAJKO
              Nije dobro odzracen sistem!! Ja sam juce poludeo da odzracim jednu istu takvu.
              sta znaci to "odzracen"? nije isteran sav vazduh ili?

Comment

• duh koji hoda
                CBC Veteran
                • 10.03.2009
                • 123
                • djavolja varos

motor se vise greje ako je smesa siromasna sto moze da prouzrukuje spaljivanje ventila . bilo bi dobro da ga oteras u neki servis i nastelujes smesu na aparatu.
                Originally posted by spanjeli
                sta znaci to "odzracen"? nije isteran sav vazduh ili?
                da to znaci

Comment

• Keketarac
                  CBC Senator XXL
                  • 01.09.2007
                  • 588
                  • Novi Sad
                  • Seat Ibiza 1.2 TSI

Ako je lambda i na benzinu zakucana na jednu vrednost, onda je gecrkt

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

Originally posted by duh koji hoda
                    motor se vise greje ako je smesa siromasna sto moze da prouzrukuje spaljivanje ventila . bilo bi dobro da ga oteras u neki servis i nastelujes smesu na aparatu.
                    Naravano da je doterarana na aparatu,kako se inace drugacije steluje?

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Kako je nastelovan na aparatu?

Agis mora da se nasteluje u voznji sa dodatnim MAP senzorom. Ako je drugacije od toga stelovan, isto kao da nije stelovan...
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• spanjeli
                        CBC Senator XXL
                        • 17.09.2005
                        • 532
                        • Nis

Pa kad kazem aparat,mislim na laptop sa nekim softverom ...pustio mu je neka automatska podesavanja,video da je smesa na benzinu prilicno bogata,malo je smanjio na TNG i to je to,naravno sve to dok radi auto ali nije u toku voznje
                        Da li postoji mogucnost da ja dodjem kod tebe sad kad budem dosao u BG za vikend i da ti to nastelujes kako mislis da treba bez obzira sto nije ugradjen uredjaj kod vas i koliko to zadovoljstvo kosta?

Comment

• *IvanT*
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2005
                          • 3234
                          • Srbija, Beograd, Kara

Takvo podesavanje, koje je izvrsio "majstor" je isto kao da je samo ugradio sistem i pustio ga tek tako u rad. Pitaj ga da li uopste zna da je potreban dodatni MAP senzor da bi se sistem nastelovao kako treba? Strasne stvari iz dana u dan..... Kada malo namucimo i naucimo nesto tog tvog, onda se javi za stelovanje.
                          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• speedplus
                            RIP Bio nam je drug!
                            • 15.01.2007
                            • 2419
                            • LAZAREVAC

Originally posted by spanjeli
                            pustio mu je neka automatska podesavanja,video da je smesa na benzinu prilicno bogata,malo je smanjio na TNG i to je to,naravno sve to dok radi auto ali nije u toku voznje
                            Blago njemu(majstoru), kad može tako da funkcioniše,stisne AUTOCALIBRAZIONE, fik i gotovo.

Comment

• spanjeli
                              CBC Senator XXL
                              • 17.09.2005
                              • 532
                              • Nis

najludje od svega je sto auto ide sasvim lepo! treba da odem danas do njega pa cu videti sta i kako

Comment

Working...
                              X