AGIS "mini"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • spanjeli
    CBC Senator XXL
    • 17.09.2005
    • 532
    • Nis

Re: AGIS "mini"

Bio sam danas do majstora,seo je sa laptopom i krenuli smo u voznju po gradu i auto putem,razvuko sam auto do 190km/h i na benzinu i na TNG i sve je super,kaze da je odradio neku korekciju smese ali meni auto ide kao i pre,tj. odlicno...
    Temperatura i dalje dolazi do 98C kada se ventilator ukljucuje i obara je na 90C
    Originally posted by Sheta_Junior
    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• speedplus
      RIP Bio nam je drug!
      • 15.01.2007
      • 2419
      • LAZAREVAC

Originally posted by spanjeli
      Bio sam danas do majstora,seo je sa laptopom i krenuli smo u voznju po gradu i auto putem
      To je vec nesto

Comment

• spanjeli
        CBC Senator XXL
        • 17.09.2005
        • 532
        • Nis

Ali moj problem i dalje ostaje..tj. to penjanje temperature,mozda sam ja utripovao ali mogu da se zakunem da je od ugradnje TNG-a temperatura skocila za nekih 8C u spicu a tad se auto cudno ponasa,zaglavljuje se ler gas...kad ventilator spusti na 90C opet je sve savrseno normalno

kako se u voznji manifestuje lose odzracen sistem? ...mozda tu lezi zec,ovaaaj...problem kez
        Originally posted by Sheta_Junior
        Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Originally posted by Dora
          Da je samo na gasu rekao bih da imaš malo gasa pa je veća temperatura, a pošto je i na benzinu nije nešto kako treba sa termodavačem, termostatom ili pumpom. Jedino ako je majtor napravio neki kermes sa crevima za grejanje isparivača što opet neverujem ali bez slike ne mogu ništa reći...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by *IvanT*
            . Pitaj ga da li uopste zna da je potreban dodatni MAP senzor da bi se sistem nastelovao kako treba?
            Ovo i ono sto je dora citirao, pa tek onda dalje....
            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
            X