sekvent bajkan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

sekvent bajkan

Drugar hoce u punta 1.2 16v 2002. da ugradi sekvencijalni uredjaj,pa je nasao preko oglasa neki bajkan,navodno kombinacija italijana i turcina,pa bih Vas molio ukoliko neko zna nesto vise o ovom uredjaju da napise...inace cena je 500e sve sa bocom u rezervnom tocku i 2god.garancije...
  • Keketarac
    CBC Senator XXL
    • 01.09.2007
    • 588
    • Novi Sad
    • Seat Ibiza 1.2 TSI

Re: sekvent bajkan

Za neznatno vece pare mogu da se pazare krsteniji uredjaji u krstenim servisima.....

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Ja sam mu preporucio Rasice,ali njemu 150e kaze da mnogo znaci...

Comment

• shroomsmrka
        CBC Početnik
        • 16.12.2009
        • 1
        • obrenovac

Originally posted by legenda
        Drugar hoce u punta 1.2 16v 2002. da ugradi sekvencijalni uredjaj,pa je nasao preko oglasa neki bajkan,navodno kombinacija italijana i turcina,pa bih Vas molio ukoliko neko zna nesto vise o ovom uredjaju da napise...inace cena je 500e sve sa bocom u rezervnom tocku i 2god.garancije...
        zdravo,

ja sam u renoa clio b 1.2 16v ugradio plin bajkan i ja ga nikome ne preporucujem... od pocetka sam imao problema sa njim... vishe x sam isao u servis na stelovanje i resavao problem zbog koga dodjem, ali mi napravi novi problem i tako u krug... na kraju je auto uz znatno vecu potrosnju gasa, prebacivao na plin tek kada postigne radnu tem. motora i tako je radio oko 2 godine... onda je prestao da radi potpuno i kad sam otisao u servis, tamo je bila neka druga radnja, ovaj stari je otisao bez adrese i kontakta a u drugim servisima su mi rekli da mogu da mi poprave ali da ce mi od bajkana ostati jedino boca ako neko zna neki servis koji radi sa bajkan-om, molim vas da mi ostavi kontakt...

Comment

• CikaKure
          CBC Senator XXL
          • 14.08.2005
          • 668
          • Beograd

Pa onda pusti coveka nek ugradi kod Gige u šupi taj Bajkan, i neka uštedi tih 150 eur koje mu mnogo znače u životu. A dobije i dvogodišnju garanciju, pa eto njemu veselja za male pare.

Comment

• slavko_bgd
            CBC Senator XXL
            • 24.03.2009
            • 771
            • Batajnica
            • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by CikaKure
            Pa onda pusti coveka nek ugradi kod Gige u šupi taj Bajkan, i neka uštedi tih 150 eur koje mu mnogo znače u životu. A dobije i dvogodišnju garanciju, pa eto njemu veselja za male pare.
            Ostaće mu 150e u startu a vrlo brzo boca i cevi! Pa malo li je na ovu krizu?!!
            Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Boca, MV i cevi oko 120-30 plus 150 = 270-80 ... Nije loše...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• legenda
                CBC Senator XXL
                • 28.03.2009
                • 1345
                • Beograd

Mislim da treba zatvoriti ovu temu...dosta je ljudima i bajkana i pajkana...prijatelju sa cliom idi kod Dore(da ne preporucujem samo Rasice)...prvo ce verovatno da ti odrzi lekciju(da pomislis sta ti je trebalo da ides kod Novosadiste )a onda ce da ti prekontrolise ceo auto i sve lepo ugradi...u sustini izuzetan covek samo malo nnnnnnnervozan

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Pa čuj, nisma izuzetan al ise pokušavam ponašati kao majstor. Što se tiče neuroze, to sam davno rekao i da sam bio normalan poludeo bih davno Ovo je bio jedan od lepših poslova kojim sam se bavio a bilo je svašta. Danas je to jako teško raditi, trgovci idu za cenama koje traže mušterije, ne samo u ovom segmentu nego uopšte. često neko kaže ja bih platio ne znam koliko samo da je original. Iskreno jako ih je malo od tih što kažu, većina to kaže kad se već sprži i vidi da ga to nešto košta daleko više sa neizvesnim ishodom... Za tim se povode i majstori, serviseri, ugradjivači, pružaoci usluga itd... Ja razumem nekog ko radi u trafici za 14.000 plate i vozi trulu kršinu jer i on bi vozio makar novog Punta da može, zašto u toj svoj gunguli bira po ceni kompletne usluge jer je "prisiljen" a nije ustvari samo to nezna. Mnogima savetujem kad dodju da pitaju za uredjaj da se strpe koji mesec i urade to kako treba ili nikako. Ne idem za tim da svakom uzmem pare po svaku cenu. Neki poslušaju, neki ne. Od tih ne, neki dodju kasnije i priznaju pušing a trebao je biti lizing i to sve lepo sredimo pa ide život dalje. Neki ne priznaju i ubedjuju sebe i druge kako je to ok i usput plaćaju svašta novcem ili živcima i vremenom što se opet svodi na novac. Mnogima je ovaj forum trn u oku i često se čuje da je to samo reklama par majstora. Posredno je to tačno, ne možeš napisati 5000 poruka da niko ne shvati čime se baviš ali nije tačno da je i drugima zabranjeno da pišu. Problem je kao ovaj primer, dobro za druga je ali bil oje primera koji su i ovde posle priznali zaheb i "pokajali se", oprošteno im je Tuga je kad se posle ove silne pisanije godinama ljudi pitaju zašto je nešto skuplje 50 evra a isti je proizvod. Nije isti proizvod, da jeste postojao bi samo jedan uredjaj i samo jedan servis u mnogo primeraka.

Što se neuroze tiče, vezana je za forum a ne za posao, tamo sam drugačiji Neuroza nije uvek i većinom bih to nazvao otresitošću i racionalnim trošenjem vremena koje izgleda kao neuroza a ustvari je mehanizam za što manji gubitak vremena. Sad smatram da je potrebno i korisno da izgubim vreme pišući ovu poruku jer se možda neko spase, ak one sad za par dana, nedelja meseci... Kad vidim da nema svrhe raspravljati se dam jasnu poruku da je kraj priče, to deluje nabusito, kritikuju me zbog toga. Ovde ima puno ljudi a ja sam Mislim pomaže mi dosta ljudi da ovo funkcioniše bar ovako kako je sada ali sam preuzeo na sebe da se ja "svadjam" sa drugima a oni neka rade svoj posao. I eto ja se "svadjam"

I za sve one zabrinute, ja kad kažem bar ovako kako je sada mislim da može mnogo bolje kao i u svemu što radim a moji kriterijumi su baš onako kad je posao u pitanju, ili maksimalno ili nikako. Ovo baš nije posao ali ćemo isterati maksimalno kad tad

Konkretno za bajkana nemam pojma, nikad video ali čim se spomene tursko ja se setim Voltrana i .... I opet, nemam ništa protiv turskog i kineskog, nacija koja pošalje raketu u svemir ima šta da kaže u tehnologiji. Tražeći sve i svašta oko Voltrana, nisam nalazio ništa jer nisam kapirao da je Voltran teška ratna industrija koja pravi oružje, balističke rakete i ostala čudesa savremene tehnologije, štagod da napišeš od "VOLTRAN" prvo ispadne pištolj, kao kod nas usisivač Sloboda...a plinski uredjaji su minoran procenat u toj sili od korporacije. Pa nije da ne znaju da ga naprave. Problem je što se uvozi druga klasa škarta.

https.autogas.rs

Comment

• ragazzoni
                    CBC Senator XXL
                    • 24.02.2009
                    • 774
                    • Obrenovac i okolina
                    • Opel Omega 2.0i-16v

Ne bih mnogo na ovu temu, ali se potpuno slažem sa napred navedenim. Jedan L..... za koga velika većina zna napravi brljotinu u nekom segmentu, a da ne govorim o imenima koja obećavaju, tipa BAJKAN ili bolje BAJKAL pa da se odma' udaviš. U traženju načina da se za što manje para nešto napravi, a da se što skuplje proda mnogi poznati ne žele ili ne mogu da ulažu, u svet automobila koji je jedna strahovita industrija, obogaćena svakakvim čudesima NOVOG doba i nagruvani ČUDNIM softverima, kojima smeta i kad se nakašlješ pored njega. Ja vam garantujem da jedan luksuzni automobil ovih godina ima više elektronike, i ostalih čudesa, nego što ga je imao SPUTNJIK ili APOLO 11. Šta tu traži BAJK....., da li mi neko može reći?
                    ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
                    Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Nije baš poredjenje na mestu, samo kao zanimljivost. I današnji leteći objekti do meseca i nazad imaju vrlo malo komponenti koje m itretiramo kao oapke mašine koje drndamo po kućama. XT (ako se iko seća toga) je zlo od mašine naspram onoga što se stavlja u te letelice. Najprostiji čipovi i par redova asemblera. Mali mekani tu ne radi ništa Shvatio sam poentu ali mnogi se iznenade da u svemirskom brodu nema ništa od intela dualcoreblatrućmuć na 16 gigaherca topi jezgro i sl... Današnji automobili sa silnim procesorima i optikama koje se već stavljaju da bi sprečili pola tone bakra u autu su ustvari spejs šatl za spejs šatl.

E rastura me ovaj Drupal

https.autogas.rs

Comment

• sasa_gsi
                        CBC Veteran
                        • 25.05.2007
                        • 101
                        • Svrljig (Nis)

Danas me zove prijatelj (poznanik) ima isti auto kao i ja samo stariji model AR164 2.0TS i lepo me pita za plinski uredjaj. Bio ceovek u Knjazevcu u jednom servisu na glasu i ljudi mu preporucili sekvent od 300 (i slovima trista evra), medjutim kako mi je telefonom opisao toliku dozu neozbiljnosti, nije mogao ni da zamisli, majstori se ponasaju kao da su u zabavistu. Srecom odlucio se za Poljki AC gas i servis u Nis-u 450E, znam da je ta cena mozda malo niza ali preporuka pouzdanog coveka mi uliva poverenje. Sve u svemu preporuci prijatelju da otvori cetvore oci i da poseti servis i sam se uveri kako to izgleda pre ugradnje.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Vidim ja da ću uskoro menjati zanimanje, kako je krenulo još malo će majstori plaćati mušterijama kad im ugrade gas

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
                            CBC Senator XXL
                            • 30.01.2005
                            • 3234
                            • Srbija, Beograd, Kara

Rezervoar, multiventil, cevi, creva i ostale sitnice koje su potrebne za ugardnju kostaju 200€....ECU, instalacija, brizgaci, filteri, kostaju koliko? Ugradnja je naravno gratis
                            http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
                              Nadzornik!!!
                              • 24.10.2004
                              • 17451
                              • Novi Sad
                              • FIAT

Pa šta hoćeš, nisi u minusu, nije ti dosta? cccc....

https.autogas.rs

Comment

Working...
                              X