Drugar hoce u punta 1.2 16v 2002. da ugradi sekvencijalni uredjaj,pa je nasao preko oglasa neki bajkan,navodno kombinacija italijana i turcina,pa bih Vas molio ukoliko neko zna nesto vise o ovom uredjaju da napise...inace cena je 500e sve sa bocom u rezervnom tocku i 2god.garancije...  

ako neko zna neki servis koji radi sa bajkan-om, molim vas da mi ostavi kontakt...
 ako neko zna neki servis koji radi sa bajkan-om, molim vas da mi ostavi kontakt...

)a onda ce da ti prekontrolise ceo auto i sve lepo ugradi...u sustini izuzetan covek samo malo nnnnnnnervozan
 )a onda ce da ti prekontrolise ceo auto i sve lepo ugradi...u sustini izuzetan covek samo malo nnnnnnnervozan  Ovo je bio jedan od lepših poslova kojim sam se bavio a bilo je svašta. Danas je to jako teško raditi, trgovci idu za cenama koje traže mušterije, ne samo u ovom segmentu nego uopšte. često neko kaže ja bih platio ne znam koliko samo da je original. Iskreno jako ih je malo od tih što kažu, većina to kaže kad se već sprži i vidi da ga to nešto košta daleko više sa neizvesnim ishodom... Za tim se povode i majstori, serviseri, ugradjivači, pružaoci usluga itd... Ja razumem nekog ko radi u trafici za 14.000 plate i vozi trulu kršinu jer i on bi vozio makar novog Punta da može, zašto u toj svoj gunguli bira po ceni kompletne usluge jer je "prisiljen"  a nije ustvari samo to nezna. Mnogima savetujem kad dodju da pitaju za uredjaj da se strpe koji mesec i urade to kako treba ili nikako. Ne idem za tim da svakom uzmem pare po svaku cenu. Neki poslušaju, neki ne. Od tih ne, neki dodju kasnije i priznaju pušing a trebao je biti lizing i to sve lepo sredimo pa ide život dalje. Neki ne priznaju i ubedjuju sebe i druge kako je to ok i usput plaćaju svašta novcem ili živcima i vremenom što se opet svodi na novac.  Mnogima je ovaj forum trn u oku i često se čuje da je to samo reklama par majstora. Posredno je to tačno, ne možeš napisati 5000 poruka da niko ne shvati čime se baviš ali nije tačno da je i drugima zabranjeno da pišu. Problem je kao ovaj primer, dobro za druga je ali bil oje primera koji su i ovde posle priznali zaheb i "pokajali se", oprošteno im je
 Ovo je bio jedan od lepših poslova kojim sam se bavio a bilo je svašta. Danas je to jako teško raditi, trgovci idu za cenama koje traže mušterije, ne samo u ovom segmentu nego uopšte. često neko kaže ja bih platio ne znam koliko samo da je original. Iskreno jako ih je malo od tih što kažu, većina to kaže kad se već sprži i vidi da ga to nešto košta daleko više sa neizvesnim ishodom... Za tim se povode i majstori, serviseri, ugradjivači, pružaoci usluga itd... Ja razumem nekog ko radi u trafici za 14.000 plate i vozi trulu kršinu jer i on bi vozio makar novog Punta da može, zašto u toj svoj gunguli bira po ceni kompletne usluge jer je "prisiljen"  a nije ustvari samo to nezna. Mnogima savetujem kad dodju da pitaju za uredjaj da se strpe koji mesec i urade to kako treba ili nikako. Ne idem za tim da svakom uzmem pare po svaku cenu. Neki poslušaju, neki ne. Od tih ne, neki dodju kasnije i priznaju pušing a trebao je biti lizing i to sve lepo sredimo pa ide život dalje. Neki ne priznaju i ubedjuju sebe i druge kako je to ok i usput plaćaju svašta novcem ili živcima i vremenom što se opet svodi na novac.  Mnogima je ovaj forum trn u oku i često se čuje da je to samo reklama par majstora. Posredno je to tačno, ne možeš napisati 5000 poruka da niko ne shvati čime se baviš ali nije tačno da je i drugima zabranjeno da pišu. Problem je kao ovaj primer, dobro za druga je ali bil oje primera koji su i ovde posle priznali zaheb i "pokajali se", oprošteno im je  Neuroza  nije uvek i većinom bih to nazvao otresitošću i racionalnim trošenjem vremena koje izgleda kao neuroza a ustvari je mehanizam za što manji gubitak vremena. Sad smatram da je potrebno i korisno da izgubim vreme pišući ovu poruku jer se možda neko spase, ak one sad za par dana, nedelja meseci... Kad vidim da nema svrhe raspravljati se dam jasnu poruku da je kraj priče, to deluje nabusito, kritikuju me zbog toga. Ovde ima puno ljudi a ja sam
 Neuroza  nije uvek i većinom bih to nazvao otresitošću i racionalnim trošenjem vremena koje izgleda kao neuroza a ustvari je mehanizam za što manji gubitak vremena. Sad smatram da je potrebno i korisno da izgubim vreme pišući ovu poruku jer se možda neko spase, ak one sad za par dana, nedelja meseci... Kad vidim da nema svrhe raspravljati se dam jasnu poruku da je kraj priče, to deluje nabusito, kritikuju me zbog toga. Ovde ima puno ljudi a ja sam  

Comment