RenoScenic 1.6 ER. Molim preporuka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dudule
    CBC Početnik
    • 03.07.2009
    • 2
    • PG

RenoScenic 1.6 ER. Molim preporuka

Imam Renaulta Megan Scenic 1.6 ER iz 1998 godine.
    Razmisljam o ugradnji plina. Bio sam kod majstora da se raspitam o mogucnostima i da cujem preporuku.
    Sve u svemu preporucio mi je da ugradim sekvencijalni plin, konkretno neki Zavoli, mada po njegovim rijecima moze i da se ugradi i "obicni" Lovatov.

Interesovalo me je da li je neophodno ugradti sekvencijali plin u moje auto posto je razlika preko 300 eura.

Sa "obicnim" plinom imam iskustva preko moga brata koji ga je imao u mazdi 323F. Iskustvo nije bas najbolje. Jednu ipo godinu sve je radilo normalno a onda su poceli problemi u vidu eksplozija, cak mu je na kraju stradao protokomjer, da ne pominjemo izgubljene zivce oko gasenja auta i slicno.

Da li je sve ovo zbog toga sto je izabran pogresan sistem plina ili je mozda u pitanju nestrucna ugradnja?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: RenoScenic 1.6 ER. Molim preporuka

To je zbog toga što je takav gasni sitmem koji to radi kako kad. Da je pogrešno uradjen ne bi radio više od godinu dana kako treba. Zato odluči sam da li 300 evra vredi živaca....
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Dudule
      CBC Početnik
      • 03.07.2009
      • 2
      • PG

Hvala na odgovoru, shvatio sam poruku

Jos sta me jendo interesuje:
      kakav je rejting Zavoli sistema?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Nerado rejtingujem proizvodjače sem kad me iznerviraju Nijedan nije savršen kao što nijedan nije totalno loš sem Voltrana. Recimo da je pouzdan ali za zahtevniji auto ne bi bio moj izbor zbog softvera, hardver je ok.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X