Auto je vectra b 2.0! Uredjaj neki e-g@s. Kad malo jace dodam gas ugase se one zelene lampice za plin i upali samo jedna crvena lampica kao da radi samo na benzinu, i to traje par stotina metara pa se vrati na zeleno dok opet ne spicim gas. Medjutim benzin kao da se ne trosi jer mi ni pokazivac ne opada, a i na bord-u se kilometraza ne menja. Shta to moze biti. Skoro sam uzeo auto pa nemam bas iskustva sa tim.
Cudne pojave kod sekventa
Collapse
X
-
Re: Cudne pojave kod sekventa
Kad prebaci u toj situaciji sa plina na benzin, znaci da nema dovoljno pritiska iz nekog razloga. E ti sad treba da vidis da li imas dovoljno plina u rezervoaru, da li imas vode u sistemu, da li je prljav filter plina i sl. sitnice. A moze da bude da je tako podesen da kad patosiras pedalu da prebaci na benzin da bi dobio najvecu mogucu snagu.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Tema moze u lock.
Elem crko je plinski ECU pa je brljavio i nije imalo sanse da se nesto zameni i namesti jer delova za e-g@s u Srbiji nema. Na moju veliku zalostmorao sam da menjam ceo sistem (ostala samo stara boca).
Ugradjen je AC poljak i sad se konacno vozim kako treba.Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
Comment
-
-
Baci pogled udesno, videćeš jednu sliku što trepće.
Comment
-
Comment