Cudne pojave kod sekventa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Cudne pojave kod sekventa

Auto je vectra b 2.0! Uredjaj neki e-g@s. Kad malo jace dodam gas ugase se one zelene lampice za plin i upali samo jedna crvena lampica kao da radi samo na benzinu, i to traje par stotina metara pa se vrati na zeleno dok opet ne spicim gas. Medjutim benzin kao da se ne trosi jer mi ni pokazivac ne opada, a i na bord-u se kilometraza ne menja. Shta to moze biti. Skoro sam uzeo auto pa nemam bas iskustva sa tim.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • dejanx20xev
    CBC Član
    • 21.10.2009
    • 10
    • Doboj

Re: Cudne pojave kod sekventa

imao sam i ja takvih probleama sa isitim sisitemom ko i kod tebe i probelm je bio u rasplinječu,nije mogao da napravi dovoljno bogatu smjesu pa ga onda ECU sam prebaci na benzin.

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

Kad prebaci u toj situaciji sa plina na benzin, znaci da nema dovoljno pritiska iz nekog razloga. E ti sad treba da vidis da li imas dovoljno plina u rezervoaru, da li imas vode u sistemu, da li je prljav filter plina i sl. sitnice. A moze da bude da je tako podesen da kad patosiras pedalu da prebaci na benzin da bi dobio najvecu mogucu snagu.
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• acatramvaj
        CBC Član
        • 07.07.2009
        • 83
        • Cuprija

Tema moze u lock.

Elem crko je plinski ECU pa je brljavio i nije imalo sanse da se nesto zameni i namesti jer delova za e-g@s u Srbiji nema. Na moju veliku zalost morao sam da menjam ceo sistem (ostala samo stara boca).

Ugradjen je AC poljak i sad se konacno vozim kako treba.
        Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• granit
          CBC Početnik
          • 10.12.2009
          • 1
          • krusevac

Dali je neko u toku da osim servisa u Novom Sadu ima jos neki za Holandske ag sisteme
          U pitanju je Citroen c5 2002 1.8 16 v

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Baci pogled udesno, videćeš jednu sliku što trepće.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X