Pozdrav svima!
Vozim Peugeot 106, 954 cm, 32 KW, '92. godiste. Razmisljam da ugradim gas. Znam da se ugradnjom gasa za oko 10% povecava potrosnja i motor slabije vuce. Interesuje me da li ce kod ovako slabog motora, kao sto je kod mog auta, to znacajno smanjiti njegove "mogucnosti"? Kakva su vasa misljenja i iskustva po tom pitanju (ugradnje plina na slab motor). Da li cu zaboraviti kako to izgleda na uzbrdici ubaciti u trecu ili ne? Inace, dosta vozim po gradu, 93%
ukupne voznje na mesecnom nivou!
Vozim Peugeot 106, 954 cm, 32 KW, '92. godiste. Razmisljam da ugradim gas. Znam da se ugradnjom gasa za oko 10% povecava potrosnja i motor slabije vuce. Interesuje me da li ce kod ovako slabog motora, kao sto je kod mog auta, to znacajno smanjiti njegove "mogucnosti"? Kakva su vasa misljenja i iskustva po tom pitanju (ugradnje plina na slab motor). Da li cu zaboraviti kako to izgleda na uzbrdici ubaciti u trecu ili ne? Inace, dosta vozim po gradu, 93%
), manje stucao, zimi je paljenje bilo super, a sto se snage tice, ok. Nista posebno, odnosno, nikakav narocit pad. Sad, mozda je to sto je iz nekih nerazjasnjenih okolnosti (zaboravih reci da smo tada cale i ja delili auto) na benzin uvek nesto stucalo i bilo rastimano, a po ugradnji plina sve nekako lakse i sa manje problema (nakon odredjenog vremena na benzin je bilo katastrofa pa nismo ni vozili tako uopste) pa zato taj pad snage mi i nije bio tako primetan i pao tesko. Ali opet, bio je i jaci motor (ne preterano, ali jaci).
,al kako ce to ovaj motorcic s 158000 predjenih podneti
Comment