Razlike u ceni i jos nesto !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • eki86
    CBC Član
    • 15.11.2005
    • 82
    • Bor

Razlike u ceni i jos nesto !

Dobio sam ove cene za ugradnju sekventa, servis se zove Twins iz Knjazevca ...

350 eu - Stilo gas
    400 eu - Ac gas
    450 eu - Stag 400

Rekli su mi da su isparivaci Tomaseto, a dizne Valtek ...

E sad, jel ima neke razlike izmedju ova 3 uredjaja i koje su? I jel imao neko iskustva sa ovim servisom. Cuo sam od drugara nekih da su dobri, ali su oni ugradili venturi sisteme !
  • ale944
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2006
    • 1457
    • Beograd

Re: Razlike u ceni i jos nesto !

AC je firma koja proizvodi uredjaj Stag, ali ne postoji stag 400 nego 4 ili 300... tako da ne znam sta su ti tacno ponudili
    http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• sasa_gsi
      CBC Veteran
      • 25.05.2007
      • 101
      • Svrljig (Nis)

Izbegavaj taj servis, teski sloseri, nije toliko da neznaju ili nemugu plin da ugrade kako treba jednostavno ih mrzi da rade kvalitetno.

Comment

• eki86
        CBC Član
        • 15.11.2005
        • 82
        • Bor

Moguce da je Stag 4 !

Comment

• speedplus
          RIP Bio nam je drug!
          • 15.01.2007
          • 2419
          • LAZAREVAC

Originally posted by eki86

350 eu - Stilo gas
          400 eu - Ac gas
          450 eu - Stag 400

!
          Ja imam više pitanja:
          Kako to da neki servisi imaju tako niske cene?
          Dali dobar majstor može da radi jeftino?
          Dali jeftin majstor zna šta je kvalitetno?

Comment

• VVLAJKO
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2008
            • 484
            • Nis
            • Audi A4, Primera p12

Meni su ugradjivali gas na svim vozilima i mogu da kazem sledece: sto se tice rada gasnog sistema nakon ugradnje cista desetka, a sto se tice pedantnosti

Na skodi superb su plinski racunar smestili ispod plastike ispod sofer sajbne, ali su tom prilikom zapusili odvod za vodu, a plastiku nisu lepo vratili na mesto pa se komp. potopio sa 10-ak litara vode.

Na volvou s40 su burgijom izbusili rezervoar za benzin prilikom montaze plinske boce.

Na drugom s40 su plinske dizne smestili preko creva od hladnjaka te je isto puklo od trenja sa diznama i izbusili su branik iako sam im odneo punjac za plin koji se kod volvoa fabricki montira ispod poklopca rezervoara pored cepa za benzin.

Inace robu nabavljaju kod Mise u Pirotu i komplet kit sa bocom i svim potrebnim materijalom za ugradnju(stag 300) placaju 300-320 e(sa klasicnom bocom)
            Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Tu dolazimo do jako bitne informacije...

Ako serivser robu nabavlja legalno i ako drzavi hoce da plati sva potrazivanja, taj uredjaj se ne moze kupiti za toliko novca. Kada novi zakon bude trazio da svaki serijski broj bude evidentiran od samog ulaza robe u zemlju, stvari (citaj cene) ce se u takvim servisima promeniti. Do tada mogu da ugradjuju Stilo gas po 350€, AC po 450€ (stag 300 se vise ne proizvodi, a plus i premium po toj ceni ne mogu da pazare ni u fabrici, pa makar kupovali i 1000kom dnevno). Ako bilo ko nazove servise koji ozbiljno rade ovaj posao i rade ga legalno (nabavljaju robu legalno, placaju porez, imaju prijavljene radnike...), videce da se cene sekvencijalnih sistema sa ugradnjom razlikuju mozda za 10-20€. Tacno se zna kolika je cena uredjaja i koja je cena ugradnje uredjaja (ruke) i te cene nisu ni priblizne gore navedenim.

BTW

Nazovite gore spomenuti servis i pitajte za ugradnju sekvencijalnog sistema u neki turbo motor. Ako vas ne mrzi napisite odgovor
              http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• nina996
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2009
                • 324
                • leskovac

Komplet uredjaj sekvent stag3oo+ boca tocak43l,creva,cevi,selne,vezice sve komplet oko310e sa racunom u Pirotu kod uvoznika-prva ruka.Pa malo li je ostatak za ruke 100e-
                Pirke

Comment

• legenda
                  CBC Senator XXL
                  • 28.03.2009
                  • 1345
                  • Beograd

Ja cu tako i da uradim...kupim kod uvoznika,7dana ugradjujem i onda odem kod pravih strucnjaka,da provere,nasteluju i njihova prepravka(da totalno izvrnem)ne moze da kosta vise od 100e

Comment

• ciklon
                    CBC Senator XXL
                    • 11.08.2008
                    • 362
                    • Beograd

Onda ti dođu drugi stručnjaci za atest, pa krenu da otkopčavaju pantalone sa prednje strane....
                    Kako misliš da uradiš kod takvih Talibana pa potom kod ozbiljnog majstora da prepravljaš tj., popravljaš ceo sistem i da to ozbiljan majstor prvo hoće da uradi a drugo da neće da naplati a ti ne možeš da prođeš atest bez ovog drugog majstora....
                    Na kraju ima da te košta kao Grčka.

Imaš dva elementa kod ugradnje TNG sistema u auto, uređaj i znanje. Prvi element je više-manje standardizovan ali zato ovaj drugi element može da dovede do velike _ebačine. Biraj majstora a ne uređaj.
                    ponika marke ROG :-)

Comment

• legenda
                      CBC Senator XXL
                      • 28.03.2009
                      • 1345
                      • Beograd

Nece prijatelju...ceo zadnji kraj imam iskustva sa venturijem(boca,multiventil,utakac...)...prednji kraj(creva,racve,isparivac,komp)no problemo(citas i prevodis uputstvo i polako)...jedini problem dizne i stelovanje(ali to pogledas na vec ugradjenom autu)i onda odes da ti presteluju...za atest nema problema,radis po uputstvu...a i da zateze crvena resava

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by nina996
                        Komplet uredjaj sekvent stag3oo+ boca tocak43l,creva,cevi,selne,vezice sve komplet oko310e sa racunom u Pirotu kod uvoznika-prva ruka.Pa malo li je ostatak za ruke 100e-

Malo je. 22 automobila mesečno (neko voli da mu rade tamo gde rade 5 na dan) 2200 evra minus troškovi - amortizacija - minus unapredjenej posla itd... već prežvakana tema. Ko voli da bude privatnik i da radi za 300 evra mesečno nek izvoli sa sve peripetijama koje idu uz to. Meni ne pada napamet, sadiću paradajz u stakleniku...
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• stevak
                          CBC Senator XXL
                          • 31.05.2009
                          • 1215
                          • Zemun
                          • Saab 9000 cs 2.0T

Uffff kako me nerviraju ovi što vole da zavire u tuđi novčanik, a pogotovo kad nekom određuju koliko će da zaradi...

Da se razumemo. Nisam ni ja krelac koja će da plati koliko neko zine, ali nikad nisam polazio od toga koliko je taj danas zaradio i da li će njemu to biti mnogo. Ako mi je skupo,-hvala, doviđenja. Ako nije, šta smeta da zaradi?
                          ex SAABotražitelj

Comment

• deki-ascona
                            Bio nam je drug! RIP
                            • 10.04.2007
                            • 2118
                            • NI , Trosharina

Skuplje nekako uliva sigurnost. Najgore prodju stipse koji plate onom koji radi u dascanoj garazi posle radnog vremena.
                            Ima jedan u NI koji se reklamira nesto kao "mi smo najskuplji - proverite zasto ! " A pouzdano znam da kod istog nema cenkanja....
                            Originally posted by Valent Vudriga
                            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• eki86
                              CBC Član
                              • 15.11.2005
                              • 82
                              • Bor

A u Nisu ko kvalitetno ugradjuje sekvent ?

Comment

Working...
                              X