Od nedavno imam Skoda Fabia 1.2 u koju je ugradjen LANDIRENZO uredjaj za plin pa me zanima da li moze da se smanji vreme prebacivanja sa benzina na plin. Naime, ujutru kad upalim na benzin treba mi 7-8 minuta (9-10 zimi) voznje da bi se motor zagrejao na radnu tamperaturu i tek tada uredjaj automatski prebacuje na plin. Posto radim 5 km od kuce svaki dan vozim samo na benzin jer uredjaj ne stigne ni da se ukljuci dok dodjem do posla. Burazer ima Golf IV za LOVATO uredjajem i nedavno su mu softverski resili taj problem.Sada ujutru pali na benzin i posle 30 sec do minut odmah prebacije na plin (ne ceka da se motor zagreje) ali ako naglo ubrza dok je motor hladan uredjaj sam prebacije na benzin pa opet vrati na plin i tako do se motor potpuno ne zagreje i onda vozi samo na plin. Zanima me da li postoji takva (ili bilo kakva druga) mogucnost za moj uredjaj.
Takodje me interesije da li neko zna neki pouzdan servis za LANDIRENZO na Novom Beogradu ili na Bezaniji.
Unapred hvala
Takodje me interesije da li neko zna neki pouzdan servis za LANDIRENZO na Novom Beogradu ili na Bezaniji.
Unapred hvala
Comment