Problem - sekvent uredjaj Bajkan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skerla
    CBC Početnik
    • 16.01.2010
    • 4
    • Beograd

Problem - sekvent uredjaj Bajkan

Na preporuku kolege ugradio sam sekvent uredjaj Bajkan.

Rece mi kolega, super je momak taj makedonac, super rade, cena je 100 eura manja nego kod Rasica.
    Makedonac gaza u Mirijevskom bulevaru rece da je isparivac turski a elektronika italijanska !

Pristanem ja, mali makedonac ugradjuje 4 sata duze nego sto je rekao da ce trajati ugradnja. Sef, naravno, nije tu.
    Zavrse oni, ja platim, dobijem neki racun i neku garanciju. Kao i svaki glupi mamlaz ne pogledam sta pise na toj "garanciji".

U startu uredjaj radi kako treba ali cim je zahladnelo prilikom prebacivanja na plin auto se gasi pa prebacujem ponovo pa se gasi i tako 10 min dok ne sastavi rad. Kada se auto startuje drugi put u toku dana, prebacuje super bez obzira sto se ohladio (stajao 7 sati parkiran).

Odem do makedonaca jednom, drugi put, treci put. Mali makedonac podesava, muci se nesto. Svaki put cekam u redu sa jos barem dve nezadovoljen musterije. Podesavanje nije uspelo, makedonac tvrdi da auto ne valja ?!

Auto redovno odrzavam. Menjani kablovi, svecice, pran protokomer, na benzinu radi super.

U poslednje vreme auto gubi snagu preko 5000 obrtaja pa par dana radi i preko 5000 !?
    Da li je do kvaliteta plina ili cega ko zna. Neko vreme je super radio kad uspe da prebaci.

Odem ja da uradim atest i ljudi mi sa cudjenjem utvrde da mi je na "tocak" bocu stavljen ventil za "bojler" bocu. Promena me je kostala 4000 din i dva puta placen atest plina. (2x 4500 din)

Saznao sam da je mali makedonac vidjen u nekom servisu na Banovom Brdu a da je gazda pobego u Rumuniju ili Bugarsku.

Jedino resenje do koga sam dosao je da je potrebno promeniti elektorniku i one sekvent ventilice.

Ima li neko bolji predlog, kontakt nekog majstora ili mozda da se udruzimo i probamo da kontaktiramo proizvodjaca.
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Problem - sekvent uredjaj Bajkan

Ma super ti je kolega. Nešto računam,nije jeftinije 100e nego skuplje nego kod spomenutih,a pritom ni ne radi.Srećom opcija traži radi, samo što je sada malkica kasno.

Comment

• legenda
      CBC Senator XXL
      • 28.03.2009
      • 1345
      • Beograd

Postavljeno pitanje o Bajkanu odavno...jbg...Inace taj Makedonac Mico(ili je mozda i Bugarin)nije los decko,sta mu gazda nabavi on mora i da ugradi...znam dosta ljudi kojima je resavao probleme na plinu...jedini je on uspeo mom drugaru da osposobi 2.5 v6 motor da radi na plin...decko ima znanje a i nije ga mrzelo da radi...probaj delove za taj Bajkan da nadjes kod Misa Bugarina subotom na B.Potoku a nedeljom na Najlonu...

Comment

• CikaKure
        CBC Senator XXL
        • 14.08.2005
        • 668
        • Beograd

Sta da ti kazem, recept je sledeci:
        1. Spremi jednu dobru ljutu rakiju.
        2. Pretrazi ovde forum, nadji nekog krstenog majstora, kontaktiraj ga, zakazi da ti uradi pregledi prepravku.
        3. Idi do tog majstora, pusti da ti uradi sta treba.
        4. Plati posteno sta trazi.
        5. Vrati se kuci, popij onu dobru ljutu rakiju koju si spremio u tacki 1.
        6. Zaboravi na ideje o udruzivanju i kontaktiranju proizvodjaca, otisao si kod bambusa koji veze nema sa proizvodjacem.

Kraj.

Comment

• apple
          CBC Početnik
          • 19.04.2010
          • 3
          • Beograd/Karaburma

Makedonac u mirijevu, rizičan, nepouzdan, neprofesionalan. Nikako ne preporučujem!
          Na Mašinskom fakultetu se krstili kad su videli šta sam dovezao na atest!
          Ko ne plati na mostu plati na ćupriji i to duplo.

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

@Apple A gde si ti ugradjivao u Mirijevu...Makedonac nije tu vec odavno...ima neki Milic...majstor Voja debeli...

Comment

• apple
              CBC Početnik
              • 19.04.2010
              • 3
              • Beograd/Karaburma

Tu je u MIrijevu samo je promenio lokaciju i drzi novi servis jer je valjda u onom starom izmajmunisao mnogo ljudi.

Comment

• legenda
                CBC Senator XXL
                • 28.03.2009
                • 1345
                • Beograd

Drugar ga je zvao za kompjutersko stelovanje pre neki dan,negde je na B.Brdu...ako ne poznajes licno coveka,ne moras bas ni da ga kudis...nebranim nikoga,ne interesuje me,samo ja imam par pozitivnih iskustava sa tim deckom...pored pomenutog opela,ugradio je u alfu 164,2.0 v6turbo venturi koji i dan danas radi bez ikakvih problema ...ne znam za masinski fakultet ali ovi iz amss-a kukaju i na Rasiceve radove...sad da li traze da se podmaze ili svojim plinadzijama prave posao ni to me ne interesuje...propisi se tumace kako ko zeli,a rupe u zakonu su vece nego ikad,sto pruza mogucnosti za velike manipulacije...pozz

Comment

• apple
                  CBC Početnik
                  • 19.04.2010
                  • 3
                  • Beograd/Karaburma

Pa možda ima više tih makedonaca, ovaj je bio u Jovanke Radaković, ne znam tačno gde, a sada je u Ljubiše Miodragovića i radi u servisu "Makedonac" (potrudio sam se zbog tebe oko adresa legendo). Nikakva priča me ne zanima ko je ko i šta je šta ali za mene je rezultat rada pravo merilo. Ugradio uređaj bajkan nikad nije proradio ni posle više intrvencija i pri svemu tome vrlo nekorektno, mogu reću bezobrazno držanje. Toliko od mene.

Comment

• legenda
                    CBC Senator XXL
                    • 28.03.2009
                    • 1345
                    • Beograd

Ok, druze nije problem....ko ce mu ga znati koliko ih ima...mozes da kupis onu kombinaciju tomasseto,valtec,poljak za oko 300e,pa ga barem nahvataj da ti za dz odradi na konto bajkana...pozz

Comment

• JAPANX
                      CBC Senator XXL
                      • 10.08.2006
                      • 2159
                      • Beograd

brate, iskoristi svoje pravo i vrati mu uredjaj

neka ti vrati automobil u predjasnje stanje i idi kod drugog majstora..

imas racun, imas garanciju..

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Na preporuku kolege ugradio sam sekvent uredjaj Bajkan.
                        I to ti je neki drug Slušaj Japanca, oni sve znaju i obično su u pravu.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• CikaKure
                          CBC Senator XXL
                          • 14.08.2005
                          • 668
                          • Beograd

Pre vise od 3 meseca sam lepo rekao da spremi dobru rakiju... Al ne vredi, nece da poslusa...

Comment

• mida
                            CBC Početnik
                            • 24.04.2010
                            • 2
                            • makedonija

Originally posted by apple
                            Pa možda ima više tih makedonaca, ovaj je bio u Jovanke Radaković, ne znam tačno gde, a sada je u Ljubiše Miodragovića i radi u servisu "Makedonac" (potrudio sam se zbog tebe oko adresa legendo). Nikakva priča me ne zanima ko je ko i šta je šta ali za mene je rezultat rada pravo merilo. Ugradio uređaj bajkan nikad nije proradio ni posle više intrvencija i pri svemu tome vrlo nekorektno, mogu reću bezobrazno držanje. Toliko od mene.
                            zdr.apple mnogu te razocarale tie makedonci nema potreba da se nerviras.2009 juni nekade bese bev na sluzben pat vo belgrad i vo prosetka na ada se sretnav eden makedonec koj imase servis vo makedonija vo skopje i ne mu idese rabota imase nekolku prevari napraveno ne mu vleguvaa ludje vo servis posto malo mesto i brzo se sirat glasinite i po nekolku godini go sretnav na ada i mi zborese deka otvoril servis vo mirjevo ,bas me interesira dali e istiot decko,imeto mu e dalibor.pozz apple

Comment

• JAPANX
                              CBC Senator XXL
                              • 10.08.2006
                              • 2159
                              • Beograd

nema koji drugi makedonac da bude..

Comment

Working...
                              X