Problem - sekvent uredjaj Bajkan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mida
    CBC Početnik
    • 24.04.2010
    • 2
    • makedonija

Re: Problem - sekvent uredjaj Bajkan

"ne citiraj post iznad " edit : @zoranbg

Internacionalen postanal ..heheheheh ne mi se veruva do kade stignal dalibor

Comment

• makedonac
      CBC Član
      • 28.03.2010
      • 13
      • beograd

da da bash sum toj makedonec dalibor velickovic potocno da znesh, a za problem pa jav ise bice ti reshen, a za multiventil tacno je da su se ugradjivali svakave tipove i ne samo kod nas nego i u ostalim servisima i u makedoniju je bio isti slucaj, ali to sto nije neko isho na vreme na atestu to je vec drugi problem, ja svoe greske prihvatam i baykan uredjaj je dobar sho se tice elektronike a sto se tice isparivaca bilo e problema sa 40 komada

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

@Makedonac Da li si ti onaj sto je ranije bio šatiran...ako jesi,veliki pozdrav dolazio sam kod tebe sa 164-kom,prezadovoljan sam

Comment

• makedonac
          CBC Član
          • 28.03.2010
          • 13
          • beograd

ne taj shatiran decko je viktor radio je kod mene pre do pre tri godine pa radio kod kolewa pa sad radi sam kod hipodroma ali ako ti treba kontakt dacu ti

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

Viktor je extra decko,imam njegov mob...radio mi je par auta,stvarno je zakon...veliki pozz

Comment

• scekic
              CBC Početnik
              • 23.06.2010
              • 1
              • beograd

Da kazem i ja nekoliko reci o bajkanu.Ugradim ja baykan uredjaj kod makedonca i pocinju veliki problemi.Auto nije taj auto,gusi se ne radi dobro gas nekad prima extra a nekad kao da nema goriva tako se ponasa.Odem ja kod makedonca on steluje nesto preko njegovog programa ,muci se,a pritom ceka uvek po pet auta sa slicnim ili istim problemom odnosno reklamacijom.I tako u nedogled.Zato preporucujem svima da zaobidju auto gas servis makedonac u mirijevu jer ce ih tih 100e koje ce ustedeti na kraju kostai 5 puta vise odnosno ugradnja novog uredjaja kod pravih ljudi.pozz...

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

jer ce ih tih 100e koje ce ustedeti na kraju kostai 5 puta vise odnosno ugradnja novog uredjaja kod pravih ljudi.pozz...
                O tome trube trube na forumu.

Comment

• manastiriste
                  CBC Član
                  • 21.10.2010
                  • 36
                  • Beograd, Novi Beograd

Poštovani,
                  potreban mi je savet, predlog, gde da vozim auto, koji servis. Kupio sam auto, pre dve nedelje, pezo 307, 1400 kubika, benzin+plin. Imam sledeći problem. Kada je auto hladan, kada se ne vozi 6-7 sati, pri paljenju, normalno upali na benzin, u leru super radi, ne trza, ne trese. Kada krenem, i kako imam par semafora na kratkoj destinaciji, desava se da u leru na semaforu, u trenutku kada treba da prebaci na gas, auto se ugasi. Upalim ga, ponovo se ugasi, ponovo ga upalim, krenem i on uz knedlu prebaci na plin. Ukoliko treba u toku voznje da dodje do prebacivanja sa benzina na plin, osetim samo trzaj i prebaci. Trzaj nije bas mali. Rucno sam prebacivao na benzin, od samog paljenja motora, auto radi super.
                  Ukoliko vozim auto, pri cemu je prethodno uz knedlu prebacio na gas, a onda stanem i ugasim ga (svratim do pekare...) Kada se vratim, upalim, krenem, on normalno prebaci bez cimanja, trzanja.
                  znaci, problem sa knedlom, gasenjem na leru, se desava kada je motor hladan.

u pitanju je sistem baykan, ugradjen pre dve godine. Mislim, da je Makedonac, ugradjivao ovaj sistem.

Auto je bio kod Makedonca, tj.njegovog masjtora. Testiran je sistem, i po svim parametrima, diznama, rasprsivacima i svemu ostalom, sve je po njemu ok.

Ja i dalje imam problem, jer kada cimne ujutru, zakuca me poprilicno.

Ne znam gde da vozim auto, da li jos neko radi servis baykan gas sistema.

Ovo mi je prvi auto u zivotu, zeleo sam benzinca na gas....a sada razocarenje.

Hvala svima, koji pokusaju da mi daju odgovor, pomognu....

Comment

• manastiriste
                    CBC Član
                    • 21.10.2010
                    • 36
                    • Beograd, Novi Beograd

bio sam kod Dalibora....resio je problem....zamenjeno sta treba i sada super radi....sve pohvale.....

Comment

• manastiriste
                      CBC Član
                      • 21.10.2010
                      • 36
                      • Beograd, Novi Beograd

sve je bilo super dok ponovo nije zahladilo...upalim, krenem, u trenutku prebacivanja sa goriva na plin, 2000 obrtaja, kao da ga nesto ugusi i auto se ugasi...bilo u mestu, bilo u voznji...Pokusavam da mu dodam gas kada prebaci, ali nece da primi, obrtaji padnu i ugasi se....jedino sto mi ponekad uspe, to je da ga u prvoj vozim i kada treba da prebaci ja dodam gas sto vise mogu, kao da tada proguta neku knedlu i prebaci ga nekako, a onda malo nemirno radi auto, minut, dva i onda sve krene da radi kako treba...
                      Znam da je majstor zamenio svecice i onaj rasprsivac, ali ne vredi...ponasa se kao i ranije...
                      znam da mi niko ne moze pomoci preko neta, dok se auto ne prikljuci na komp...
                      ali se nadam da ce Dalibor uspeti da resi ovaj problem....

Comment

Working...
                      X