Peugeot 206 problem sa sequent sistemom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • madic
    CBC Senator XXL
    • 07.10.2007
    • 844
    • Beograd

Re: Peugeot 206 problem sa sequent sistemom

Pa ugradio sam plin u proverenom servisu koji je dobro poznat i na ovom forumu.

A kad sam napisao da plin ne prija ionako osetljivoj elektronici mislio sam da
    elektronika iovako hoće dosta da brljavi i bez plina.

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

Smajlić sve govori,mislim.

Izgleda da je nesporazum između tebe i servisa tj. ili nisu rekli ili nisi čuo...

Trenutna situacija ti nije zabrinjavajuća. Ja bih,recimo,vozio tako,mada to nije najpametniji predlog.

Comment

• madic
        CBC Senator XXL
        • 07.10.2007
        • 844
        • Beograd

Ma ok, nisam ja mislio da si ti nešto loše mislio.

Comment

• dzonatan1
          CBC Početnik
          • 24.02.2017
          • 5
          • beograd
          • yugo

ja sam imao isti problem plin mi radi odlicno ali skazaljka za benzin opada, u pitanju je peugeot 206 16 16v xs,,, kad sam ugradjivao plin stavio sam po nalogu majstora plina skuplji uredjaj ali mi je rekao da ce se to desavati da stazaljka gorib=va opadai akoide na plin i da ce mi ugraditi tangbufer tako nesto rece i ugradio je ali opet opada ali kad ugasim auto i ostavim par minuta skazaljka benzina se opet vrati na isti polozaj, tako da benzin ne trosi ali skazaljka u voznji pokazuje da opada ali kad ugasim pa upalim sve se vrati na normalu
          Istrazivao sam bas dosta taj problem i na kraju sam zakljucio da je problem u putnom racunaru....

Comment

• dzonatan1
            CBC Početnik
            • 24.02.2017
            • 5
            • beograd
            • yugo

Evo kako mislim da radi i skazaljka i putni racunar i zasto dolazi do greske na skazaljci i antip...faul...
            Kada sipamo gorivo plovak izmeri nivo goriva i salje ga racunaru a zatim on posalje informacije na sklazaljki instrument table... E sad nastaje haos .Putni racunar obradjuje podatke tako sto za tu kolicinu goriva propisuje koliko kilometara mozete preci itd i sada obara skazaljki za gorivo pri voznji .Plovak ne salje informacije svaki minut jer je to racunar vec uradio i sada prema tome i obara skazaljku goriva. Kada ugasim auto onda se desava da posle nekog vremena od prilike 2-3 minuta kada pokrenem auto on opet pokazuje isti nivo goriva..... ETO TO JE TAJ PROBLEM KOD UGRADNJE PLINA NA AUTO NA KOJI NIJE FABRICKI PLIN I MISLIM DA TO JEDINO MOZE DA SE RESI AKO NEKO ZNA DA PROGRAMIRA PUTNI RACUNAR DA MERI STALNI NIVO GORIVA A NE DA SAMO PRI PALJENJU VOZILA ....

Comment

• hirurg83
              CBC Senator XXL
              • 26.02.2014
              • 398
              • Banjaluka
              • VW Jetta

Šta pričaš ti?

Доставио поштар "Поште Српске"

Comment

• dzonatan1
                CBC Početnik
                • 24.02.2017
                • 5
                • beograd
                • yugo

pa odgovor na temu sekvent plin pojava greske i pad skazaljke za gorivo ne razumem sta nije jasno

Comment

• BJL
                  CBC Senator
                  • 20.05.2013
                  • 275
                  • backa palanka
                  • golf 3 1.8

Legendo tema je iz 2010 zato je cudno da neko odgovara nakon skoro sedam god na nju

Comment

• dzonatan1
                    CBC Početnik
                    • 24.02.2017
                    • 5
                    • beograd
                    • yugo

e to nisam video ja trazio po netu nesto pa nadjoh ovo pa reko da odgovorim .... ali i danas to nije reseno na ovim kolima ja jos uvek imam taj problem pa eto ako neko zna resenje neka kaze

Comment

• GOLUB
                      CBC Član
                      • 06.04.2005
                      • 39
                      • Beograd

Postoje dva resenja:
                      Prvo - da se instalira jedan mali uredjaj (ne znam da li se zvase emulator). Uglavnom proizvodi ga Stag i on resetuje benzinski plovak tako da nivo na pokazivacu ne opada dok se vozi na plin. Ne mogu da se setim tacnog naziva , naci ces ga na netu.
                      Drugo resenje - svakog meseca sipas gorivo za 2000 dinara i ne gledas uopste na pokazivac goriva

Comment

• speedplus
                        RIP Bio nam je drug!
                        • 15.01.2007
                        • 2419
                        • LAZAREVAC

Rešenje šostoji odavnoooo,međutim i sa tim rešenjem,dok vozimo na benzin,nivo opada na instrument tabli,ali dovoljno je da ugasimo motor i opet upalimo,kako bi se stanje nivoa goriva vratilo u realnost.

Comment

Working...
                        X