Problem ugradnje auto gasa u Renault Lagunu 1.6 16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • covicm
    CBC Početnik
    • 23.06.2010
    • 2
    • novi sad

Problem ugradnje auto gasa u Renault Lagunu 1.6 16v

ljudi pomagajte. Ugradio sam auto gas sistem u lagunu,medjutim,ne mogu nikako da programiram centralu auto gasa tj. ne mogu da uskladim centralu gasa sa kompjuterom lagune. Da li neko zna u cemu je problem? Hvala unapred!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Problem ugradnje auto gasa u Renault Lagunu 1.6 16v

Neko zna stoposto.. Samo ako pogledaš gore i postupiš po onom crvenom uputstvu možda se i nadje taj neko, ovako ništa nije jasno..
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• covicm
      CBC Početnik
      • 23.06.2010
      • 2
      • novi sad

evo ovako auto je renault laguna 1.6 16v (107ks) 2001god,sistem koji je ugradjen je Landi,naravno sekvent. problem je u tome sto se u toku voznje pri stelovanju auto gas sistema,pri prebacivanje sa benzina na gas motor se jednostavno ugasi. ne mogu da programiram sistem. probavao sam sa centralama iz drugih vozila i radi ali ne bas najbolje jer su te centrale programirane za ta vozila. Da li neko moze da mi kaze da li sam ugradio pogresan uredjaj ili vec u cemu je problem?

Comment

• slavko_bgd
        CBC Senator XXL
        • 24.03.2009
        • 771
        • Batajnica
        • Stilo 1.6 16V MW

Ugradio si pravi uređaj, ali pogrešno.
        Obrati se nekome ko je prošao obuku i zna da programira taj uređaj.
        Ima puno finesa u vezi sa njim, nije "plug&play" sistem...

Pozdrav
        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• lidija
          CBC Početnik
          • 29.01.2010
          • 5
          • beograd

i kod mene problem kod reno lagune 1,6 16 v 99 godiste u njemu lambda kontrol sistem plina, eurogas kompjuter, uredjaj landirenzo.Sve lepo prebacuje na plin i kad je hladno i kad je toplo, ali cim je malo hladnije on dok ne dostigne radnu temperaturu(koliko sam primetio) odmah se ugasi na plinu i padaju mu obrtaji.Kad je dostignuta radna temperatura kazaljka na polovini on radi odlicno.To u zimskim uslovima traje normalno znatno duze.Voleo bih da mi odgovorite, a i svako ko nesto zna o tome nek odgovori. Puno hvala unapred i veliki pozdrav

Comment

Working...
          X