ljudi pomagajte. Ugradio sam auto gas sistem u lagunu,medjutim,ne mogu nikako da programiram centralu auto gasa tj. ne mogu da uskladim centralu gasa sa kompjuterom lagune. Da li neko zna u cemu je problem? Hvala unapred!
Problem ugradnje auto gasa u Renault Lagunu 1.6 16v
Collapse
X
-
Re: Problem ugradnje auto gasa u Renault Lagunu 1.6 16v
Neko zna stoposto.. Samo ako pogledaš gore i postupiš po onom crvenom uputstvu možda se i nadje taj neko, ovako ništa nije jasno..
-
-
evo ovako auto je renault laguna 1.6 16v (107ks) 2001god,sistem koji je ugradjen je Landi,naravno sekvent. problem je u tome sto se u toku voznje pri stelovanju auto gas sistema,pri prebacivanje sa benzina na gas motor se jednostavno ugasi. ne mogu da programiram sistem. probavao sam sa centralama iz drugih vozila i radi ali ne bas najbolje jer su te centrale programirane za ta vozila. Da li neko moze da mi kaze da li sam ugradio pogresan uredjaj ili vec u cemu je problem?
Comment
-
-
i kod mene problem kod reno lagune 1,6 16 v 99 godiste u njemu lambda kontrol sistem plina, eurogas kompjuter, uredjaj landirenzo.Sve lepo prebacuje na plin i kad je hladno i kad je toplo, ali cim je malo hladnije on dok ne dostigne radnu temperaturu(koliko sam primetio) odmah se ugasi na plinu i padaju mu obrtaji.Kad je dostignuta radna temperatura kazaljka na polovini on radi odlicno.To u zimskim uslovima traje normalno znatno duze.Voleo bih da mi odgovorite, a i svako ko nesto zna o tome nek odgovori. Puno hvala unapred i veliki pozdrav
Comment
-
Comment