Ovako prvo da sve pozdravim na ovom forumu dosta cesto pratim teme ma da nisam imao potreba za otvaranjem moje dok nisam ugradio plin i pocele me neke stvari da interesuju.Ovako ugradjen je ac stag4 valtek dizne i tomaseto isparivac auto radi lepo na leru sad slede sto me interesuje je,dok je majstor stelovo plin primetio sam da se one dve krivulje plava i zelena ne poklapaju tj imaju istu uzlaznu putanju al su udaljene jedna od druge,dizne nisu razbusene 1.5 promer pise na njima rekao je da nema potrebe zbog male zapremine motora,merac u kolima mi izgleda nije bas dosledan u pokazivanju nivoa gasa zna cesto da pada sa dve crtice na jednu i vraca se jel to normalno ili bi trebao da pokazuje dosledno kolicinu gasa boca je torusna od 40l.Izvinjavam se na opsirnom postu al kad ima dosta stvari koje me interesuju i nisam mogao to da sazmem u par reci.
ps.potrosnja jos nije proverena sipano 29L plina za sad preso 170km sija jos jedna zelena lampica.
HVALA SVIMA
ps.potrosnja jos nije proverena sipano 29L plina za sad preso 170km sija jos jedna zelena lampica.
HVALA SVIMA
Comment