Valjevski serviseri - Sekvencijalni sistemi - ugradnja u pasat 2001 godište 1.8 T

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • WEST 014
    CBC Senator XXL
    • 17.08.2010
    • 862
    • Valjevo
    • Audi A4

Odg: Valjevski serviseri - Sekvencijalni sistemi - ugradnja u pasat 2001 godište 1.8

Originally posted by speedplus View Post
    ajd i ja da kazem svoju,s obzirom da sam u komsiluku.U Valjevu postoji jedan servis koji je sramota za Srbiju,dok ostali zadovoljavaju kriterijume.A ko ide da se raspituje kod taxista o tome koji je servis dobar,uzalud je trosio svoje slobodno vreme.
    Ovakva recenica svima skodi a nikome ne koristi. Napisao si da ima servis koji je sramota za Srbiju a ostali zadovoljavaju kriterijume. Pa napisi koji je taj koji je sramota i zasto, jer ljudi mogu da nagadjaju i da misle da je sramota onaj koji nije sramota, a zasto, zato sto je to neko napisao....

Comment

• speedplus
      RIP Bio nam je drug!
      • 15.01.2007
      • 2419
      • LAZAREVAC

Odg: Valjevski serviseri - Sekvencijalni sistemi - ugradnja u pasat 2001 godište 1.8

Originally posted by WEST 014 View Post
      Ovakva recenica svima skodi a nikome ne koristi. Napisao si da ima servis koji je sramota za Srbiju a ostali zadovoljavaju kriterijume. Pa napisi koji je taj koji je sramota i zasto, jer ljudi mogu da nagadjaju i da misle da je sramota onaj koji nije sramota, a zasto, zato sto je to neko napisao....
      s obzirom da sam i ja serviser,to jest direktni konkurent tom sramnom servisu,nebi bilo korektno s moje strane da upirem prstom

Comment

• WEST 014
        CBC Senator XXL
        • 17.08.2010
        • 862
        • Valjevo
        • Audi A4

Zamisli sad da neko napise: u Lazarevcu postoji servis koji je sramota za Srbiju. Posto verovatno nema 500 auto gas servisa, ti bi naravno trazio da se kaze ime servisa i razlog lose reputacije, jer te hteo ne hteo stavljaju u isti kos.. Nadam se da razumes poentu. Ja se ne bavim auto gasom, cak i ne vozim vise na plin ali znam dobro pojedine auto gas servisere iz VA. Pozdrav

Comment

• speedplus
          RIP Bio nam je drug!
          • 15.01.2007
          • 2419
          • LAZAREVAC

moja reakcija je se upravo odnosila na to sto je neko poceo stavljati sve Va. servisere u isti kos.

Comment

Working...
          X