Problem sa Landirenzo na Logan 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Odg: Problem sa Landirenzo na Logan 1.4 MPI

Mnogi su odustali od garancije i ugradili u neki drugi uredjaj i drugi servis koristili neovlašćen) a mnogi su sačekali da prodje garancija pa onda ugradili po svom izboru. Ima i onaj treći deo kao ti koji je kako ko, neko naebo a nekom dobro.

Simtomatično za taj tip ugradnje je da se ne vodi računa oko toga jer ej siguran posao, naša posla, umesto da je obrnuto kao što bi trebalo. Sasvim je normalno da se žice uvrću umesto leme, da se stavi sipanje plina tik iznad auspuha da se... Traljavo i jadno, vadim ih ovih dana kako kokice. Neko će se ljutiti ali to je činjenica. Nažalost sad moram ponovo vežbati Lovato i ostale IN brenedove jer ih sve češće održavam u nedostatku razumevanja servisa koji su ih ugradili i uzeli pare za to.
    Kad kažem crkla dizna i koliko košta sama dizna, čoveku se digne kosa na glavi a ako je jedna tu su i ostale...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ppejic
      CBC Član
      • 09.09.2007
      • 75
      • Dornbirn-Nis

Obzirom da sam iscrpeo soluciju ovlašćenih servisa, sta predlažete dalje?

Zamena membrane, ili da prvo sredim elektricnu instalaciju?
      LOGAN 1.4 MPI Preference + AC

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

Originally posted by Dora View Post
        ...Nažalost sad moram ponovo vežbati Lovato i ostale IN brenedove jer ih sve češće održavam u nedostatku razumevanja servisa koji su ih ugradili i uzeli pare za to.
        Kad kažem crkla dizna i koliko košta sama dizna, čoveku se digne kosa na glavi a ako je jedna tu su i ostale...

Necemo valjda ponovo o brendovima...
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• ppejic
          CBC Član
          • 09.09.2007
          • 75
          • Dornbirn-Nis

Da li neko zna servis za ugradnju/odrzavanje TNG Nišu, a gde se ponasaju profesionalno i bave se ozbiljnom analizom rada isparivaca kao i servisiranje istog?

Unpred puno hvala.
          Last edited by ppejic; 24.07.2012, 09:12.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

@Ppejic

Iskreno ne znam šta da ti kažem. Ako ti beogradska filijala ne pomogne a smatram da su kompetentni (imaš ovde Slavkobgd pa pitaj) onda ne znam šta da ti kažem. Membrane sem kod njih ako menjaš su Memtexove koje nisu baš kvalitet, ako to uradiš moraš sve podešavati ponovo a ne verujem da si baš toliko verziran. Ako trubi i ide, pusti da ti crkne dizna ili komp pa onda sve menjaj.

@Plinadžija,
            Ako bolje posmatreaš poruku pisao sam o servisima i kako urade u garanciji. To što je to povezano sa nekim brendom je krivac zato što samo neki brendovi rade te stvari, ugradjuju u garantnom roku. Kad budeu neki treći radili to isto, napisaću i o njima.

Trenutna situcija u NS je takva, stigl oje mnogo Landija što novih što skinutih sa lizinga pa preprodatih itd.. a sa druge strane ima dosta Lovato uredjaja koji su ugradjeni nogom, ljudi se žale ali pomoći od onog što je uzeo pare nema.
            Zato sam naveo brendove.

Isto tako će biti uskoro sa Zavolijem a to znaju i ovlašćeni servisi za Zavoli jer se veliak količina ugradjuje sa 6 koamda na dan. naravno da će to završiti negde po nama da posle vadimo oči il isečemo guzu da bi okrpili uši a posle se pitamo šta to smrdi oko glave....

Odavno sam se operisao od brenda što i tebi toplo preporučujem, svaki uvoznik živi sve lepše a svaki ugradjivač žii sve gore.
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ppejic
              CBC Član
              • 09.09.2007
              • 75
              • Dornbirn-Nis

@Dora
              Pa bio sam juce u pomenutoj filijali. Nije problem sto isparivac trubi, vec sto vibrira pod automobila, a sredinom avgusta idem na duži put.
              A nemam para za bacanje, jednom sam platio 1000E, tek sam ih sada kroz kilometrazu isplatio i nemam namere da menjam dok ne predjem jos toliko km.

Ako je vibriranje poda kada radi isparivac normalna pojava, onda izvinite sto vas zamajavam sa ovom temom, i izvinavam se EkoLuki sto trazim "nemoguce" i izmisljam problem.
              Last edited by ppejic; 24.07.2012, 09:58.

Comment

• speedplus
                RIP Bio nam je drug!
                • 15.01.2007
                • 2419
                • LAZAREVAC

Originally posted by ppejic View Post
                Ako je vibriranje poda kada radi isparivac normalna pojava, onda izvinite sto vas zamajavam sa ovom temom, i izvinavam se EkoLuki sto trazim "nemoguce" i izmisljam problem.
                vibriranje nije opasno,ali nije ni normalno,koliko god neko pokusavao da te ubedi u suprotno

Comment

• srce
                  CBC Član
                  • 08.04.2009
                  • 24
                  • Nis

Da li ti je neko preporucio servis "Vitanova" Knjazevacka bb Nis?

Comment

• ppejic
                    CBC Član
                    • 09.09.2007
                    • 75
                    • Dornbirn-Nis

Zahvaljujuci Slavku, problem je konacno resen.

Kada se isparivac propisno zagreje na radnu temerpaturu ne ispusta vise zuke i ne vibrira pod automobila. Barem dva dana koliko testiram.

Sta su u servisu radili nemam pojma, nesto su petljali oko isparivaca.

Comment

• speedplus
                      RIP Bio nam je drug!
                      • 15.01.2007
                      • 2419
                      • LAZAREVAC

Originally posted by ppejic View Post
                      .Sta su u servisu radili nemam pojma, nesto su petljali oko isparivaca.
                      iskljucili su mu strategiju "Vibracija" :-)

Comment

Working...
                      X