AC Stag 4 - autokalibracija

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

Originally posted by mrdragan View Post
    Ne znam da li je "plug and drive"
    Nije
    Originally posted by mrdragan View Post
    ali da su upucali mapu jesu, svaka čast... Ne verujem da postoji tako precizan majstor
    sad ispade da to mogu samo inzinjeri valjda smo i mi, tesari(kako nas zovu ovi iz "OVLASCENIH AUTO KUCA"),dosad nesto naucili.Pa bar za tog punta mozemo da izdiktiramo, iz glave, mapu ubrizgavanja gasa,a da bude "upucana"

Comment

• drzarkod
      CBC Član
      • 26.10.2012
      • 48
      • Novi Sad
      • Opel Vectra C 1.8 16v lpg by Dora

Originally posted by Dora View Post
      Taj Landi nisam montirao nikad, izvadio sam par komada, koliko znam da stiže sa sve gotovom mapom i samo se montira? ili nije tako?
      Radio sam prošle godine jedan Volvo za nemca koji je doneo sve svoje za koje ja nisam čuo i to sam mu rekao, kaže čovek ako montirate kako treba radiće.. ma neće gde to ima, ma radiće, ma neće itd.. Čovek je doneo a mi montirali po šemi, otišli na pumpu, natočili, prestisnuli gas, prešao na plin i radi. Daj gas prima, opali po prvoj prima po drugoj itd.. prima, ler radi kako treba i ode čovek nazad za Njemačku... Nije bio zaključan ali nisam imao intrfejs a mrzelo me da bockam kad sam video da radi a i on reče ako baš treba dopodesiće mu oni tamo što su mu prodali komp za baš taj auto.
      Ja to zovem montiraj i vozi.

Pa da vozis avion treba da udjes u njega i tek kad uzletis ukljucis autopilota.
      Ovaj Nemac skontao da si pedantan i garant je video neke radove tzv majstora pa dosao do tebe. Sto je sigurno sigurno je.
      Moje misljenje je da si meni podesio odlicnoa evo neznam da li si ukljucio autopilota ili ubacio kordinate ( mapu ) a ja pilotiram i to bez problema. Opet lako je stelovati kompjuter ko to zna ako je kvalitet ugradnje odlican, a ako je los onda onda ni Bil Gates ne pomaze. Kad sam pokazao jednom prijatelju kako si mi ugradio gas, a on je bas picajzla, zinuo je i nadam se da ce uskoro doci do tebe. Mom kumu kad su ugradili Pacemaker isao je svake nedelje na podesavanje. Te puno otkucaja, te malo a on trokira. Konacno skontase da mu elektrode u srcu nisu dobro implantirane. Kad su ispravili gresku, cuka radi ko Rolex. E tako.....

Comment

• TECA
        CBC Senator XXL
        • 14.10.2007
        • 2355
        • Oz

Sta mislite kako rade ovi veci sto ugradjuju plin na novim vozilima,po 20-50 u seriji.Nece svaki(a nov auto) terati po putu.Jedan se mapira kako treba,a onda se ta mapa preslikava u svaki sledeci.Eventualne korekcije se rade na redovnom servisu i to je to.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Pa naravno da neće vozati svaki ponaosob (mada ja bi, volim da se vozam) ja mislim na ove matore od 50+k kilometara svaki je sličan kao Stanlio i Olio... Zato na zapadu retko rade matora vozila, ne isplati se nikom.

To je toliko prosto da boli glava a usput je malo mnogo složeno kad ne treba da opet boli glava i sad dodje čovek i pita " a jel ako namestim temperaturu na 300 šta biva" pa ništa, biva na 300
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X