Imam Opel Vektru 1.6 16v karavan 2002 godina proizvodnje.Kada sam je kupio imala je fabricki Holandski plin koji nije radio kako treba(malo je radio na benzin malo na plin).Skinuo sam pomenutii uredjaj i ugradio Tomaseto.U pocetku je sve radilo okako treba ali je veoma brzo poceo da se javlja problem da se auto gasi(auto se gasi bez ikakavih pravila, desava se da se ugasi u voznji prilikom menjanja brzine najcesce iz vece u manju, kao da izgubi snagu nema ler gas.Isto tako i prilikom stajanja na semafor zna da se ugasi).Ovaj problem nije stalan, desava mi se da odem do grada i da sve radi kako treba, a prilikom vracanja iz grada on se gasi
.Primetio sam i da dosta vise trosi, sad sam isao do Gornjeg Milanovca i nazad i trosio je 11L sto je mnogo.Imao sam isti problem i na starom autu Opel Astra 1.6 16v i nisam uspeo da resim ( uredjaj je bio Lovato ).Na Vektri sam zamenio svecice, Bobinu, uradio servis gasa i kod majstora gde sam ugradio ne pokazuje nikakve neptavilnosti na kompjuteru ( tako on tvrdi ).Auto na benzin radi normalno.
Hvala na bilo kakvom savetu, ovo me vec toliko nervira da razmisljam o prodaji auta( a mnogoooo mi se svidja)

Hvala na bilo kakvom savetu, ovo me vec toliko nervira da razmisljam o prodaji auta( a mnogoooo mi se svidja)
Comment