Opel Vektra 1.6 16V gasi se, povecana potrosnja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slavko_bgd
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2009
    • 771
    • Batajnica
    • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by dejanz View Post
    Probacu da zakazem kod Rasica, ako sam dobro shvatio da zahtevam da se provozamo i da ga on u voznji nakaci na racunar.......
    Ne,ne,ne, nipošto tako!!!! Zahtevaj da prvo nakače računar (u mestu, u radionici), pa tek nakon toga da idete na probnu vožnju!
    Mislim da u vožnji nema šanse da će iko uspeti da otvori haubu i da ga nakači na računar...
    Last edited by slavko_bgd; 18.01.2013, 13:21.
    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• dejanz
      CBC Početnik
      • 12.01.2013
      • 8
      • Beograd
      • Opel Vektra 1.6

Danas zvao Rasica i momci mi rekli da mogu da dodjem odmah.Momak ga prvo nakacio na racunar i odmah mi rekao da dosta parametara nisu kako treba.Pitao me koliko sam presao od ugradnje i predlozio skidamje dizni i ciscenje.Kada su ih skinuli imali su sta da vide nisu dobro izbusene rupe.......ako sam dobro razumeo.Sredili dizne, vratili nastevali, malo sam se provozao vrati jos jednom na stelovanje.Posle toga sam ga malo vise vozio presao sam nekih 80km gradske voznje i na moje odusevljenje nije bilo gasenj?uraaaaaa
      Dogovor je da kad predjem 1000km dodjem, mnogo hvala za preporuku da odem kod njih, pali su mi napamet ali sam mislio da rade idalje samo Lovato ( na prvim kolima sam kod njih ugradio lovato i navozao se za sve pare ).
      Nadam se da mi se problem nece vratiti.

SVE POHVALE AC RASIC

Comment

• slavko_bgd
        CBC Senator XXL
        • 24.03.2009
        • 771
        • Batajnica
        • Stilo 1.6 16V MW

Sreća te je nestao tvoj prethodni "majstor"... Odlično, važno je da je problem rešen.
        Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

Working...
        X