stag 4+,gasenje na leru..
Collapse
X
-
Na toj slici nema množioca, ne znam kako si to uspeo, dve dizne rade na 1ms a dve na 5+... nešto tu ne štima
Comment
-
-
Treba naći podatak koliko je normalno vreme ubrizgavanja na leru za taj motor, takodje i potpritisak. Izgleda da je povećano jedno i drugo. Dizne su nešto manje nego što bi trebalo ali ako se smanji vreme ubrizgavanaj na benzinu, dizne bi u tom slučaju bile premale.
Zaboravih da dodam, i pritisak je velik za taj motor, ak ose smanji opet će dizne biti premale... Sve u svemu gas nie baš dobro uradjen (podeše) tako da i on može paviti problem, probaj da voziš dan dva na benzinu.
Comment
-
-
nesto tu debelo nije u redu,kao sto prethodno rekose,cenjene kolege.Kao prvo,plinski uredjaj nije doveden u majstorsku fazu,a pre plinskog uredjaja,treba prvo posvetiti paznju benzinskom sistemu.Znaci,preporuka je,naci plinadziju,koji je sposoban da analizira i dovede u red i benzinski i plinski deo.
Comment
-
-
Vreme ubrizgavanja za taj motor treba je 3-3.5ms, ovde je 5.x sto je skoro duplo vise. Moje iskustvo je da to uradi kad ispadne neki vakum iz grane ili se zaglavi/zaprlja step motor lera/lepitr gasa pa vakum iz grane "odlazi" negde a kod tebe je 410mb sto je previse, trebalo bi da bude oko 350mb.
Mooja je preporuka da proveris stanje gore navedenih sklopova. Dizne nisu sigurno.UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!
Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!
Comment
-
-
Stvarno ću otvoriti komplet forum pod nazivom SMRDIBUBE... Sad mi već opasno idu na jetru svi ti opaki majstori što odmah čiste dizne i sve svale na gas a nisu čuli u životu za reč trim i bilo šta slično...
U zanjih par meseci koji god je došao sa velikim potpritiskom je menjao zupčasti kaiš. Da li u ovom NS-u ima neko da zna normalno da promeni taj kaiš a da ne omaši i pored blokatora bar jedan zub.
Ako ti izadje zmija naočarka iz džepa, provozaj auto na benzin dva dana pa ćeš najeftinije utvrditi šta ne valja.
Comment
-
Comment