Bmw 525i e39 plin

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ja imam u E39 523i ugradenu Lovato Fast plinsku napravu, ali se mi dešava, da mi se avto gasi kod kocenja u skretalištima . Ali kad radi na mestu nemoguce mi ga je ugasiti, ima li neko kakvu ideju? Inace mi troši oko 12 litara gasa, cca. 10% više neko pokazuje BC.
    Lp

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

proveri povratnik benzina odnosno kontrolor ler gasa skini creva i malo ga poprskaj vd sprejom

Comment

Molim, da neko(Dora) provjeri ove slike. Jel sve ispravno baš na prvi izgled napravljeno?

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Uopste nije bitno ko ti je ugradio gas, niti to moras da navodis, ali ja bi mu ruke odsekao!

Za ovako odradjen posao, dobro ti i radi auto i odlicno trosi.

NHF
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Originally posted by IvanT
            Uopste nije bitno ko ti je ugradio gas, niti to moras da navodis, ali ja bi mu ruke odsekao!

Za ovako odradjen posao, dobro ti i radi auto i odlicno trosi.

NHF
            Možeš biti precizniji!?

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Instalacija preko motora u 2 slucaja. Duzina creva za gas do injektora , katastofalna.
              Cev izmedju ventila gasa i reduktora, smesna i da ti dalje ne nabrajam. Majstoru reci da se vrati u obdaniste i da se igra sa decom.
              http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Ja nisam tako radikalan kao moj kolega Ivan, dovoljan je elegantan šut u pozadinu. Razumem kad nema mesta pa se moraju praviti kompromisi, ali kad ima...
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Ni ja nisam rigorozan. Bez razloga sto se radi o drugom proizvodjacu imas na prvoj strani sliku istog motora uradjenog, gde kao da je proslo duplo manje instalacije, creva gasa skracena max. a moglo je i tu, kao i da ne postoji ni jedna magistrala koja ide preko samog motora i na glavi i oko nje se moze raditi bukvalno sve bez da se ista pipa dok je tu za zamenu svecica mora obavezno da se ide do ugradjivaca koji je to radio.
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zoranbg
                    CBC Senator XXL
                    • 23.03.2005
                    • 4098
                    • Rooster's Hill , Beog
                    • Grande Punto 1.2

Originally posted by M-power
                    za zamenu svecica mora obavezno da se ide do ugradjivaca koji je to radio.
                    pa pravi majstori ulazu u svoju buducnost...a ne ko vi..cccc
                    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Šta mi preporučujete osim toga, da im odsekam ruke, šut u pozadinu i slično? U petak idem nazad i ču im reči da mi isprave tako kako mora da bude. Zar nisu ova creva več u Lovato fast paketu, onda mora da su preračunana da rade kako treba ili!?

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Pa sad, ako ti radi ne diraj, to jest ne daj da diraju
                        Creva jesu data u kompletu ali je cilj da ti ostane što više creva, ne radi uštede nego radi boljeg rada. Kao što rekoh kad nema mesta.. Ovde je moglo sa malo truda i razmišljanja da se sve to postavi malo drugačije. Ukrtako, ako radi nediraj.

https.autogas.rs

Comment

Ova je dobra
                          ne daj da diraju
                          dogovorio sam se za fine tuning u petak, jer mi troši oko 15% viče od benzina. A dogovorili smo ista trošnja. I ponekad mi se avto gasi, kad vozim po mestu i moram brzo da kočim ili nešto. AKo sa mašinom bremzam do 1k obrata onda kvačilo je uvijek ok, ali nekad ne možeš...

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Originally posted by Snoook
                            jer mi troši oko 15% viče od benzina. A dogovorili smo ista trošnja.
                            Ovo bi svaki advokat odbacio kao ništavan ugovor ili štetan Nema perpetum mobile, gas je slabiji do benzina i nema iste potrošnje. Sa tim sistemom potrošnje jeste najmanja moguća a li nije ista kao benzina. To je obmana i samoobmana.

Što se tiče gašenja prilikom naglog kočenja to treba pogledati, mada an to mogu da utiču i drugi faktori a ne samo gas. No nek oni prvo pogledaju, znači ipak nek diraju

https.autogas.rs

Comment

Ok bio sam kod 'majstora' triput mi je preprogramirao kompjuter, ali nije ništa bolje, ustvari sad svaki put kad stanem i sa mašinom kočim, kad stisnem kvačilo, mi se gasi . A kad na mjestu gasiram se ne gasi!? Tako, da mi je u mjestu nemoguče voziti na plin. Na servisu im nije ništa jasno?
                              Ima neki neku ?

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Nisam baš razumeo da li se gasi kad kočiš motorom ili kad stisneš kvačilo pa pustiš da ide na leru. Ako je drugo to je klasičan problem venturi sistema sa crevom vazduha koje ide odnapred iz maske ali to ne bi trebalo uopšte da utiče na Fast. Nek ipak robaju da skinu to crvo ili ga preusmere.

Ako se gasi kad kočiš motorom ,onda može biti svašta..

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X