Bmw 730 automatik-zavoli

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Od boce do ventila je 6mm a od ventila do isparivaca 8mm.Majstor kaze da nemora da bude zbog te cevi ali je naveo kao potencijalni problem.Napomenuo mi je i da je moguce da treba cistiti isparivac jer taj Zavoli,navodno,hoce brzo da se zapusi.
    Rekao mi je da probam sam dasto nije problem) da zamenim tu cev od boce i da skinem dizne i donesem mu ih da ih sredi pa da probam onda kako ide auto i ako budem zadovoljan da ga castim nesto.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

E sad me zeza prekidac.Prvo je poblesavio i poceo da mi pokazuje kontra nivo plina pa kada je pun sija crveno a kako se prazni tako pali zelene lampice.To i nije neki problem ali pojavio mi se problem pre neki dan.Krenem na posao i posle 50m ostanem bez benzina a napolju minus 5.Probam da ga upalim direktno na plin na onu foru drzanja prekidaca ali bez uspeha.Sipam benzin i auto upali ali mi non stop treperi prekidac i pišti na svakih 2min i ne reaguje na dugmence kada ga stisnem u voznji.Presao sam 30km "na plin" i auto se ugasi.Posle drndanja prekidaca i kojecega,uzmem flasu benzina iz gepeka,sipam i on upali.Izgleda da nece da prebaci na plin od kada sam mu akao taj prekidac.Posto mi majstor nije tu,jel mogu ja sam nekako da to resetujem i da opet normalno pali na benzin i prebacije na gas kada se zagreje?

Comment

• Plinadzija
        CBC Senator XXL
        • 29.07.2008
        • 1514
        • Paracin

Ne moze, prijavljuje ti neku gresku i mora prvo da se otkloni ista pa ce sve da radi. Sekvent i flase ne idu zajedno.
        UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Bio sam danas na diagnostiku.Resetovao mu se komp i sve je vratio na fabricke parametre.Nije imao opciju da pali na plin pa sam ga ja maltretirao i na kraju je zabagovao. Sada je sve OK

Comment

Working...
          X