Landi Renzo omegas polovan, loše radi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Guliver
    CBC Početnik
    • 06.03.2014
    • 9
    • Kruševac
    • Opel Omega 2.5 V6

Epilog,
    najverovatnije je bila greška pri montaži - kratak spoj sa masom koja je doprinela pregorevanju ECU-a, kažu mi majstori koji su ga otvarali i probali da ga poprave ali bezuspešno (kažu da je otišla cela jedna strana i da bi bilo suludo probati da se popravi)
    Instalacija je bila OK pošto ništa nisu morali da prevezuju, uboli drugi ECU i sve radi.
    Kupio sam taj drugi, polovan, ECU i problem je rešen!

Hvala Vam svima na učešću u temi, idejama i sugestijama za rešavanje.

Comment

• kokerer
      CBC Početnik
      • 02.09.2018
      • 9
      • Leskovac
      • Leskovac

Evo da kazem da je za sada sve u redu. Nije mi prebacivao. Ne znam da li je moguce stelovati kod landirenza startnu temperaturu. Da recimo predje na plin tek kada je motor zagrejan na umesto 40C bude recimo 43C ili 45C.

Comment

• kokerer
        CBC Početnik
        • 02.09.2018
        • 9
        • Leskovac
        • Leskovac

Jedno pitanje koliko je osetljiv isparivac IG1 od landirenza kada je u pitanju mali nedostatak rashladne tecnosti (recimo malo manje od 1cm ispod minimalne dozvoljene granice u posudi za antifriz). Da li je moguce da toliko mali nedostatak antifriza utice na to da mi nekad (do sada samo dva puta za nekih dva meseca kada je hladno) vrati na benzin uz pistanje pri prvom paljenju dok se motor ne zagreje?

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Nijedan isparivač nije osetljiv na par kapi manjka antifriza. Problem je ako ej 10cm iznad hladnjaka. Prebacivanje na benzin nema veze sa tim.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X