Auto na benzin radi kako treba ali zato na plin ne najbolje.
Pri niskim obrtajima kao da se razmislja pre nego sto primi gas.
Prilikom ubzavanja treba mu vise vremena. Kada ubrzavam kao da zastane pa probije, teze mu ide preko 3000.
Zamenio sam svecice, stavio NGK po katalogu, koje su i ranije bile kada je radio korektno.
Odradio stelovanje, pritisak u isparivacu i distributeru gasa je kakv je po upustvu.
Pre 2,5 god sam menjao membrane na isparivacu, ako sam 15000 presao od trada.
Za!enio pre 15 dana oba filtera.
Ne znam sta moze da bude problem.
Da li moze da se desi da su kablovi, mada na benzin radi dobro.
Cini mi se da cetvrti ventil ne radi kako treba, vise trese motor na gas, i iz auspuha se cuje boom boom boom kada radi na leru.
Problem se javio kada mi je serviser stavio neke ngk koje nisu predvidjene za moj motor od 135 din komad, pa me zanima da nisu svecice napravile problem pa da je kabli negde probio. Mada mi je sumnjivo posto na benzin radi dobro
Imam original ngk kablove, stavljene pre 6 god.
Plin hoce da se oseti u toku voznje.
Na prekidacu za plin gori narandzasto svetlo kako i treba pa posle par km gori konstantno crveno, signalizuje problem.
Pri niskim obrtajima kao da se razmislja pre nego sto primi gas.
Prilikom ubzavanja treba mu vise vremena. Kada ubrzavam kao da zastane pa probije, teze mu ide preko 3000.
Zamenio sam svecice, stavio NGK po katalogu, koje su i ranije bile kada je radio korektno.
Odradio stelovanje, pritisak u isparivacu i distributeru gasa je kakv je po upustvu.
Pre 2,5 god sam menjao membrane na isparivacu, ako sam 15000 presao od trada.
Za!enio pre 15 dana oba filtera.
Ne znam sta moze da bude problem.
Da li moze da se desi da su kablovi, mada na benzin radi dobro.
Cini mi se da cetvrti ventil ne radi kako treba, vise trese motor na gas, i iz auspuha se cuje boom boom boom kada radi na leru.
Problem se javio kada mi je serviser stavio neke ngk koje nisu predvidjene za moj motor od 135 din komad, pa me zanima da nisu svecice napravile problem pa da je kabli negde probio. Mada mi je sumnjivo posto na benzin radi dobro
Imam original ngk kablove, stavljene pre 6 god.
Plin hoce da se oseti u toku voznje.
Na prekidacu za plin gori narandzasto svetlo kako i treba pa posle par km gori konstantno crveno, signalizuje problem.
Comment