problem sa jutarnjim prebacivanjem benzin gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pejAKg
    CBC Član
    • 24.11.2012
    • 16
    • Kragujevac

ako neradi taj ventil kako treba idem u servis gde su ugradili gas ,znaju oni za taj moj problem od prosle zime jos pa neka ga oni skidaju i proveravaju imam ja strpljenja da sacekam,hvala na savetu

Comment

• rados
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2011
      • 539
      • G.Milanovac SRBIJA
      • OPEL ASTRA G Z16XE

to ti je najbolje,Stag radi bez problema uz malo redovno odrzavanje.

Comment

• pejAKg
        CBC Član
        • 24.11.2012
        • 16
        • Kragujevac

generalno sam zadovoljan,kazem mape su ok ,auto podesavan u voznji odstupanje 3% samo ,stvarno lepo radi kad se prebacuje benzin gas u toku voznje nema cimanja nista neseca ne cimka stvarno ok nemam sad neki lap top da slikam sve da okacim , mozda i gresim nemam pojma

Comment

• pejAKg
          CBC Član
          • 24.11.2012
          • 16
          • Kragujevac

evo proverio juttros ventil na reduktoru cakne normalno ali se auto odmah ugasi,posle toga sam upalio na benzin i ostavio da radi tako jos 5-6-min da se zagreje jos auto i rucno prebacio na gas, sve ok nije se ugasio

Comment

• rados
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2011
            • 539
            • G.Milanovac SRBIJA
            • OPEL ASTRA G Z16XE

pravac kod majstora neka vidi u parametrima sta treba i resice on to

Comment

• pejAKg
              CBC Član
              • 24.11.2012
              • 16
              • Kragujevac

nisam isao do majstora , prvo cu za vikend da proverim da negde necuri gas ,kao sto rece Dora , olabavicu jednu selnu ujutro pa ako nema nikakvog sistanja onda negde curi gas najverovatnije , javicu kakva je situacija

Comment

• rados
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2011
                • 539
                • G.Milanovac SRBIJA
                • OPEL ASTRA G Z16XE

uzmi nabodni kljuc pa ih sve dotegni pa probaj.napravi od sitnice bauka.

Comment

• Antoaster
                  CBC Senator XXL
                  • 07.12.2007
                  • 343
                  • Beograd, Voždovac

Mozda su ti rastelovani ventili, meni je to bilo na dacii logan, bukvalno identicni simptomi.

Comment

• slavko_bgd
                    CBC Senator XXL
                    • 24.03.2009
                    • 771
                    • Batajnica
                    • Stilo 1.6 16V MW

Podigni temperaturu za prebacivanje na 40-45C. Isparivač je suviše hladan u momentu prebacivanja.
                    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• pejAKg
                      CBC Član
                      • 24.11.2012
                      • 16
                      • Kragujevac

pozzz,e ovako stoje stvari prilikom provere reduktor negubi pritisaku , niti curi gas bilo gde,bio je veci pritisak gasa na reduktoru 1,50,spusten pritisak uradjena auto kalibracija(jedino sto smo primetili je da prilikom auto kalibracije sve prodje ok medjutim pri kraju nesto se dugo premislja da zavrsi normalno isprebacuje benzin plin 1.3.2.4. koliko mi se cini dok sam gledao)posle toga auto podesavan u voznji , evo par slika kako izgleda mapa sada ,videcemo narednih dana jeli bio pritisak u pitanju.da dodam da 3 i 4 diznu tako reci ukljuci u isto vreme prilikom kalibracije i posle toga dugo ceka da zavrsi istu,danas smo zakacili ponovo sve za racunar cisto da proverimo medjutim mape koje su na slici nemaju veze totalno je sve drugacije ,plinske otisle iznad benzinskih ,otstupanje totalno bez veze ,totalno suprotno od ovih parametara na slici,znaci da ima neki jos tu problem

Last edited by pejAKg; 08.12.2014, 17:25.

Comment

Working...
                      X