Postovani clanovi foruma. Prilikom reatesta plina, doneo sam odluku, da zamenim ceo stari sistem i ubacim novi. Majstor je ubacio LPG tech sistem. Nakon prvih 1000 km, otisao sam na onu rutinsku kontrolu kod njega. Vreme ubrizgavanja benzina na leru je 15 ms, te me je on uputio kod svog majstora koji mi odrzava auto, jer smatra da nesto za benzinskim sistemom nije u redu. Medjutim, majstor koji mi vec pet godina odrzava auto je proverio i benzinski sistem nema nikakvih greski, auto i na plinu i na benzinu radi normalno, bez prijavljivanja greski na board kompjuteru. Potrosnja je ista kao i ranije sto sam imao sa starim plinskim sistemom baykan. Cak su mi u auto servisu rekli da ubrizgavanja benzina ide i do 20ms. RAzumeo sam da bi ovo ubrizgavanje trebalo da bude oko 5ms.
Majstor za plin mi se ne javlja vise i tvrdi da je problem do benzinskog sistema a ne do gasnog.
Ja auto vozim i ne osecam nikakve probleme u toku voznje. Da li da ovde nesto cackam i trazim drugog majstora ili da nastavim da vozim u ovakvom stanju. Da li mislite da ovo moze izazvati neke dublje posledice po motor, ili nesto drugo.
Majstor za plin mi se ne javlja vise i tvrdi da je problem do benzinskog sistema a ne do gasnog.
Ja auto vozim i ne osecam nikakve probleme u toku voznje. Da li da ovde nesto cackam i trazim drugog majstora ili da nastavim da vozim u ovakvom stanju. Da li mislite da ovo moze izazvati neke dublje posledice po motor, ili nesto drugo.
Comment