Zdravo svima ja sam Zoran iz Kragujevca imam 50 g. inače sam pravnik po struci a volim automobile pogotovo bmw-e. Evo vozim BMW e46 316ti compacta 1,8, 85kw. Ugradio sam plinski uređaj i napravio sebi glavobolju tako da viže neznam šta da radim. Uređaj je AC stag QBOX Raspršivač tomaseto do 120kw i crvene dizne 3oma. Ide on jebiga ali nema prvi gas uvek prvo proguta pa onda primi, i slabije mi čini mi se vuče u nižim obrtajima drugom i trećom. Posle nekih 150-200 km otvorene vožnje upali ček lampicu pa kod majstora na gašenje. Imam utisak da niko nezna da ga našteluje a i malo je majstora koji imaju znanje bar u KG-u. Posle više konsultacija došo sam do informacije od više njih da je trebalo jači raspršivač za njega i brže dizne da bi to bilo to za bmw-ea, i da nije trebalo izvlačiti vakum. Sve na njemu je novo svećice bosh, bobine i ostale stvari vezane za elektroniku. Inače valvetronik mu ne radi, na benzinu ide fenomenalno samo što verovatno troši malo više. Zato bi hteo da čujem još neki savet jer sam video da ovde ima dobrih poznavaoca gasnih uređaja.........................
pozdrav........
pozdrav........
Comment