prevelika potrosnja gasa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -slavisa-
    CBC Član
    • 30.01.2009
    • 84
    • Raska

Taj cilindar,ciju si diznu ugasio u stvari je blokiran da radi samo na benzinu,a kada je sve u redu i ne treba da se oseti razlika u radu...dalje,cim je reduktor zaprljan,velika verovatnoca je da je ista situacija i sa diznama,znaci trebalo bi intervenisati i na njima....i svakako proveriti hod dizni... pa onda moze autokalibracija...jos dalje,kada se sve to odradi,treba provozati auto,da napravi mape,odnosno krive ubrizgavanja za MB,kao i za LPG....

Comment

• gilekm
      CBC Veteran
      • 16.01.2010
      • 121
      • Kosovska Mitrovica

Originally posted by -slavisa- View Post
      Taj cilindar,ciju si diznu ugasio u stvari je blokiran da radi samo na benzinu,a kada je sve u redu i ne treba da se oseti razlika u radu...dalje,cim je reduktor zaprljan,velika verovatnoca je da je ista situacija i sa diznama,znaci trebalo bi intervenisati i na njima....i svakako proveriti hod dizni... pa onda moze autokalibracija...jos dalje,kada se sve to odradi,treba provozati auto,da napravi mape,odnosno krive ubrizgavanja za MB,kao i za LPG....
      kod gasenja dizne osetilo se ali neznatno,kada sam ugasio i drugu onda se osetilo malo vise,onda sam njih aktivirao,gasio druge dve situacija se ponovila,tako da mislim da dizne rade,a i osetilo bi se u potrosnji benzina,posto je izvrsena kalibracija ja bih da sacekam par dana da vidim kako ce da se sve to ponasa,ako opet bude problema cucemo se da se dogovorimo kad da dodjem do tebe da resimo ovo.

P.S. imam neki osecaj da kada se auto dobro ugreje da tad pocinju problemi - to je samo osecaj.

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

Sve su to situacije, za koje ti nemaš ni znanja ni iskustva da prepoznaš,koliko je dobro ili loše,tako da, bolje idi neka ti pogledaju.

Comment

Working...
        X