Auto je wv polo 1.4 16v , trosi benzin u gradu 10 na otvorenom 5,5 , dosta puta proveravao i uvek je tako bilo dok nisam ugradio plin
. Poznato mi je da je potrosnja plina obicno nesto veca do 10- 15 % u odnosu na benzin, a takodje isto cuo i da je potrosnja plina identicna potrosnji benzina, e sad da li su to prazne price ili ne podelite iskustva ako se nekom ovo desava.
Meni je potrosnja plina u gradu sada 9,5 par puta proverio dakle manja nego na benzin, a na otvorenom 6,5 plina, znaci u odnosu na benzin je veca za litar. U proseku dodje skoro isto samo mi je nelogicno da auto trosi sada vise na otvorenom a manje u gradu
.
Ima li neko objasnjenje , odnosno da li se ovde nesto rastelovalo i moze da se ujednaci sa potrosnjom benzina ili tako i drugima radi.

Meni je potrosnja plina u gradu sada 9,5 par puta proverio dakle manja nego na benzin, a na otvorenom 6,5 plina, znaci u odnosu na benzin je veca za litar. U proseku dodje skoro isto samo mi je nelogicno da auto trosi sada vise na otvorenom a manje u gradu

Ima li neko objasnjenje , odnosno da li se ovde nesto rastelovalo i moze da se ujednaci sa potrosnjom benzina ili tako i drugima radi.
Comment