Benzin na rezervi i sekvent uredjaj.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nedeljko50
    CBC Član
    • 31.07.2016
    • 69
    • Beograd
    • wv polo

Originally posted by Dora View Post
    Pumpa treba da radi stalno, pisano već trista puta. Sve kerefeke koje izvode "majstori" i stipse koje neće da sipaju trunku benzina pa im crkne pumpa zbog male količine benzina ili što je benzin izlapio pre Džingis Kana neka i dalje rade šta hoće ali to nije kako treba ni po kom osnovu. Za sve godine koliko radim gas nema nijedna šema da se gasi pumpa, to samo u zemlji Radnika i Seljaka ima.

Benzin sipati do gašenja lampice i kad se upali opet doliti 5 litara. Ne treba držati pun ili pola rezervoara jer će ispariti sve što lako gori. Nisam baš strunjak ali rekoše mi da je rok trajanja benzina 28 dana.
    Ne treba ni malo da ga ima da ne crkne pumpa.
    Dora jeste malo stariji post ali ako mozete da odgovorite , posto se bavite ugradnjom plinskih uredjaja, da li postoji neki propis npr da se na predjenih 1000 km na plin posle vozi na benzin 100 ili 200 km... Meni je majstor pomenuo da posto uvek pali na sekvent da je to otprilike dovoljno i da po nekad kad se setim mogu da ga pustim desetak kilometara na otvorenom putu, ali iz toga sto mi reko maltene razumeo "posto uvek prvo pali na benzin nema potrebe da se nesto posle toga vozi na isti " , sta vi preporucujete. Na netu sam nailazio na informacije od toga da nema potrebe prebacivati na benzn a negde se to pominje... Inace imam 1.4 16v wv polo.
    Last edited by nedeljko50; 30.04.2017, 23:25.

Comment

Working...
    X