"slavko_bgd" Dobro ste sve opisali... kao sto sam već rekao , motor savršeno radi na benzin, kako je ubačen plin pojavila se ta chak lampica, zamenio sam svećice i filter poništio grešku ali opet isto. Majstor nema odgovora zašto se ona pali , kaže da je to "normalno". Što se tiče rada motora na plin i kažem radi odlično vuče normalno ali pri jačem pritisku na gas u 1. brzini automacki prebaci na benzin. Pokušali smo to rijesiti u toku vožnje , sede majstor sa mnom u auto i ja vozim na sve načine a on je konektovan. Ali uzalud , ništa ne postignemo. E sad možda nešto i očitava ali mi on krije, neće da kaže o čemu se radi. Uglavnom kad se vozi na benzin ili plin apsolutno nema razlike ne osjeti se ni prebacivanje niti gubitak snage. Mene zanima koja stavka je najbitnija što diktira potrošnju, dizne, isparivac ili računar? Ili je to sve jedna celina koja diktira sve.
A4 b6 1.8T 110KW 2002 god,
Collapse
X
-
Skup sitnica čini celinu. Sve je bitno:
- kvalitetna ugradnja: podrazumeva se da nema curenja gasa zbog čega bi potrošnja bila veća od normalne, da je gas uveden u usisnu granu na pravilan način, da je isparivač pravilno vezan na kolo grejanja, da je kompletan uređaj dobro podešen, itd;
- računar: da iole ima mogućnosti za dobro podešavanje odn. da može da "prati" strategije ubrizgavanja benzina. Taj motor po tom pitanju nije problematičan i taj uređaj bi trebalo da može da se iole pristojno podesi na tom motoru;
- injektori: da su odgovarajući za motor, ispravni, pravilno razbušeni i ujednačeno podešeni (hod klipova jednak, ako su tog tipa da se hod podešava);
- regulator pritiska:da je takav da može da u svakom momentu ispari i isporuči masu gasa potrebnu za rad motora. Znači, treba da dobro greje gas i da je takav da pritisak nekontrolisano ne raste pri rasterećenju i ne opada pri opterećenju;
Sa tačke gledišta vozača tog auta sa tim motorom i rada na gas: nije normalno da "blinka" CE lampica, nije normalno da vraća na benzin pod opterećenjem i nije normalno da troši nenormalno. Jer koja je onda poenta ugradnje gasa?
Da je moj auto, ja bih majstoru dao šansu ili da otkloni nedostatke, ili da dokaže da problem nije do njega ili da, ako ne odradi prethodna dva navedena - skine uređaj i vrati novac . Nije tvoje da po forumima tražiš rešenje za nešto što očigledno nije u redu a uredno si platio da bude u redu. Da si sam sebi ugrađivao pa i da ti pomognemo. Ovako, ne vidim poentu daljeg pisanja.
Pozdrav i srećno .Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Comment
-
Comment