letos u lancia delta 2008 1.4 turbo 150 ks ugradio stag 4 ili sa plusom nisam siguran koji je od ta dva,tomaseto,valtek,trzao prilikom naglog ubrzanja,premapiran ,onda poceo da pali gesku-lambda sonda,premapiran i onda poceo prilikom naglog ubrzanja da ugasi plin.Kod mekane voznje sve je uredu.Majstor kazze da mi se nakupilo nekog djubreta sa uljem u isparivacu.Neznam da li je to moguce jer sam presao od ugradnje svega 65o km i oko 60 litara-sipao dva rezervoara plina na eurogasu-uzar-novi sad .Napominjem da vozim vec 15 godina jedno 400000 km venturi i stag2 i nisam nikad imao taj problem.Tesko mi je da utvrdim kad sta pocne da se desava posto malo vozim ovaj auto.Ovo iskljucivanje plina je svaki put prilikom naglog ubzanja.Neki od korisnih saveta o popravci su dobrodosli i da li akoje stvarno to ulje problem da li to spada pod garnciju.
stag 4 iskljucuje plin kod nalog ubrzanja
Collapse
X
-
Valja prikacit dijagnostiku i ispratit dijagram u toku voznje pa da se vidi sta se konkretno desava u kriticnom momentu.. Kod mene se desavalo da dodje do naglog pada pritiska pri ubrzanju, a sve to zbog prignjecenog creva jer sam jednom prilikom lupio patos bas na mestu gde je to crevo, desava se.
-
-
bio sam kod majstora i dva puta je pokusao da na kompu namesti parametre,ali stalno kaze da je mali pritisak plina ali nikako nemoze da namesti.Pretpostavlja da je do plina pa da ga celog potrosim pa da se javim..Motor inace radi tek malo nemirno ,kao da ponekad hukce-jedva se cuje kao da sagorevanje nije dobro,i to samo kad otvoris haubu.Tvrdi da je isparivac nov 1000km i da mora biti uredu
Comment
-
-
Comment
-
-
Pomisliće čovek da te plaćam za propagandu... pusti ga neka sam odlučuje šta želi...
Comment
-
-
Da, ali lepo je rekao čovek "onda ces ovde svecano da kazes ..."
(to vredi više od novca)Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Originally posted by sasa ns 1 View Postbio sam kod majstora i dva puta je pokusao da na kompu namesti parametre,ali stalno kaze da je mali pritisak plina ali nikako nemoze da namesti.Pretpostavlja da je do plina pa da ga celog potrosim pa da se javim..Motor inace radi tek malo nemirno ,kao da ponekad hukce-jedva se cuje kao da sagorevanje nije dobro,i to samo kad otvoris haubu.Tvrdi da je isparivac nov 1000km i da mora biti uredu
Dora je doktor za to. Meni je objasnio neke stvari. Pročitao sam to 10 puta i skapirao šta i kako. Pohvale za njega.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Butan ključa, isparava na -0,5 stepeni pa zato pravi problem na nižim temperaturama i dodaje se propan koji ključa na -42 stepena... Bez obzira na to sumnjm da je to problem pa i ja čekam odgovor kad se potroši taj rezervoar da znamo šta je problem...
Comment
-
Comment