Zavoli Zeta N-S Opruga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • turbonetics
    CBC Član
    • 28.12.2016
    • 29
    • Zavidovici, BiH
    • Mercedes W124 300E

Zavoli Zeta N-S Opruga

Pozdrav svima!
    Posto je doslo vrijeme za reparaciju Zeta isparivaca,a procitao sam na vise mjesta da je u N i S verziji razlika samo u opruzi,zanima me da li ide jaca ili slabija opruga za S verziju? Moj je n a auto ima 200ks,inace tek sam ga napakovao,ali je od stojanja propao.Inace rijec je o 124 300E prebacenom sa KE jetronica na standalone EFI.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Nije razlika samo u opruzi nego i u kućištu. Zavoli ima specifičnu konstrukciju kanala za grejanje gasa. Možda su mislili na te "opruge" koje su ustvari spirale od bakarne žice. U S(uper) varijanti ih ima više, to jest veći su kanali.

Ako te ne mrzi, otvori temu šta si uradio da napraviš EFI od KE jetronica, zanimaće mnoge
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• turbonetics
      CBC Član
      • 28.12.2016
      • 29
      • Zavidovici, BiH
      • Mercedes W124 300E

Pa prilicno je kompleksan posao,doduse ja sam sve radio sam,pa sam morao svasta i izmisljati,i prepravljati da se to upase,ali je uspjelo.Napravit cu temu kad budem imao vremena.Prvi put je najteze.Nego sta da radim s tim isparivacem da ga malo pojacam,da moze izgurati 200ks,nemam trenutno novca za drugi,otislo na EFI Da podbacim podlosku pod oprugu?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Podloška će povećati pritisak ali ostaje problem protoka gasa, ako si vratio sve spirale izvadi po jednu iz svakog kanala.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• turbonetics
          CBC Član
          • 28.12.2016
          • 29
          • Zavidovici, BiH
          • Mercedes W124 300E

Hvala! Odradit cu to dok mi dodju membrane.Izgleda da su mi i dizne mrtve,zvekecu skroz,a inace se ne cuje,radi se o Rail IG1 3 oma,vjerovatno valtekova kopija.

Comment

Working...
          X