Cena ugradnje u Daciu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikolapanic
    CBC Senator XXL
    • 16.10.2005
    • 657
    • Petrovac

Cena ugradnje u Daciu Logan

Da ne bude da bez veze otvaram temu.Trazio sam u opcijama da li se negde ovo vec pominje ali je samo na jednom mestu navedeno da je cena 1200eura i to kod prodavaca i to zato sto je u cenu uracunata garancija.Interesuje me cena ugradnje u Logan 1.4MPi i koji sistem se ugradjuje.Dacia je inace nova(coveku je isto bila skupa opcija od 1200eura kod prodavaca).Da li je obavezan Fast ili neki drugi?
    Samo te slusam i pitam se dokle ces?
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Nije obavezan Fast ali jeste takav neki sistem, cena od 870 evrića pa nadalje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Srdjan
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 2416
      • Bajina Basta/Beograd

A sta se dobija za tih 870eura, koji sistem? Jel sekvencionalni? Ako jeste jesu li to onda pale nesto cene posto su bile oko 1000eura???
      Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Drugi proizvodjač, DT gas poljski.

https.autogas.rs

Comment

• jaksa
          CBC Senator XXL
          • 23.10.2004
          • 701
          • Novi Beograd, SC

Dacija Logan 1,4 kod mojih trosi 6.2 prosecno, pitanje koliko ti se isplati ugradnje plina.
          A ako se odlucis za ugradnju, obavezno treba uraditi kod njih, garancije radi, jer radi garancije se i kupuju nova vozila, zar ne?

Comment

• nikolapanic
            CBC Senator XXL
            • 16.10.2005
            • 657
            • Petrovac

6,2x77,6=481,12 dinara za benzin.
            8,0x39,0=312 dinara za tng.
            Isplati se za 169,12 dinara i za cuvanje okoline.
            Salu na stranu,auto je za firmu a ne za licne potrebe.
            Garancija je dve godine bez obzira na kilometrazu.Za to vreme,covek treba da je baksuz pa da mu se nesto desi,a posle i nije bitno.

Comment

• Davor
              CBC Senator XXL
              • 02.03.2005
              • 498
              • Novi Sad

Originally posted by nikolapanic
              6,2x77,6=481,12 dinara za benzin.
              8,0x39,0=312 dinara za tng.
              Isplati se za 169,12 dinara i za cuvanje okoline.
              Salu na stranu,auto je za firmu a ne za licne potrebe.
              Garancija je dve godine bez obzira na kilometrazu.Za to vreme,covek treba da je baksuz pa da mu se nesto desi,a posle i nije bitno.
              Mala dopuna 6.2x77.6=481.12 dinara za benzin
              6.2x39=241.8 dinara za tng

Zasto bi se na novom autu potrosnja povecala 25% na tng,kada se kvalitetno ugradi moze do 10% a nije nista cudno da bude ista kao i sa benzinom(ziv primer).

@nikolapanic

Raspitaj se malo o tome jer tebi da se isplati gas trebace oko 45-50hkm pa ako je planiras dugo imati a i koristiti cesto onda ugradjuj bez razmisljanja.

Comment

• nikolapanic
                CBC Senator XXL
                • 16.10.2005
                • 657
                • Petrovac

Moja greska u moju korist.Dao sam malo vecu potrosnju,onako odokativno da ne bude bas da je potpuno isto na gas i benzin.A auto ce koristiti firma(kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova),tako da ce se sigurno isplatiti.

P.S.
                Ja sam uredjaj u mom autu isplatio za manje od godinu dana a nisam bas od onih koji se neprekidno voze.Cak mislim da je godisnja kilometraza ispod proseka koji se na forumu pominjao.Sve sam belezio od cene tng-a i benzina do razlike u ceni i potrosnji itd.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by Davor
                  Zasto bi se na novom autu potrosnja povecala 25% na tng,kada se kvalitetno ugradi moze do 10% a nije nista cudno da bude ista kao i sa benzinom(ziv primer).
                  Ili ćemo stajati na prozoru i čekati da ne propustimo opet onaj dogadjaj od pre 2000 godina ili ti na benzinu troši puno a na gasu manje pa ispadne isto u litrama.
                  Dakle ili je čudo ili benzina troši puno Perpetum mobile nije.
                  Samo napominjuem radi ostalih, jednostavno je nemoguće da troši isto benzina i gasa.

https.autogas.rs

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Moram da napomenem jos 1x

Ko kupi nov auto a svesno se odrice garancije zarad par stotina evra sumnjive ustede, ja ga ne razumem.

Comment

• nikolapanic
                      CBC Senator XXL
                      • 16.10.2005
                      • 657
                      • Petrovac

Da tema ne preraste u nesto drugo alitkako sam ugradio gas u auto,rekao sam da dizel necu kupiti a kada budem imao para da kupim neki auto-benzinac,odvojicu jos 1000 i kusur evra i ugradicu sekvencijalni gas ili cu pak kupiti auto sa fabricki ugradjenim TNG uredjajem(Francuzi i Svedjani ih ugradjuju).

Comment

• Davor
                        CBC Senator XXL
                        • 02.03.2005
                        • 498
                        • Novi Sad

Originally posted by Dora
                        Ili ćemo stajati na prozoru i čekati da ne propustimo opet onaj dogadjaj od pre 2000 godina ili ti na benzinu troši puno a na gasu manje pa ispadne isto u litrama.
                        Dakle ili je čudo ili benzina troši puno Perpetum mobile nije.
                        Samo napominjuem radi ostalih, jednostavno je nemoguće da troši isto benzina i gasa.
                        Pa prosudi sam za moj motor da li je to puno goriva,ne mogu sigurno da pogresim jer mi je boca stvarno mala 33l i potrosnju od deset litara bi itekako osetio bar sto se tice svracanja stalnog na pumpu.

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Pa prosudi sam za moj motor da li je to puno goriva,ne mogu sigurno da pogresim jer mi je boca stvarno mala 33l i potrosnju od deset litara bi itekako osetio bar sto se tice svracanja stalnog na pumpu.
                          Uopšte ne ulazim u to da li je to 10, 18 ili 5 litara, ni da li je to tvoj ili moj auto, ni koji je model. Tvrdim da nemože biti ISTA potrošnja benzina i gasa. Mora biti veća gasa.

https.autogas.rs

Comment

• Davor
                            CBC Senator XXL
                            • 02.03.2005
                            • 498
                            • Novi Sad

Originally posted by Dora
                            Uopšte ne ulazim u to da li je to 10, 18 ili 5 litara, ni da li je to tvoj ili moj auto, ni koji je model. Tvrdim da nemože biti ISTA potrošnja benzina i gasa. Mora biti veća gasa.
                            Nemam sta da tebe ili bilo koga lazem ista, znam koliko predjem kilometara i koliko sipam goriva pa mi je racunica ISTA,a racunati mislim da znam.

Comment

• nikolapanic
                              CBC Senator XXL
                              • 16.10.2005
                              • 657
                              • Petrovac

Da li se svi slazemo u jednom?Voznja na gas je isplativija od voznje na benzin.
                              Mir Boziji,Hristos se rodi!

Comment

Working...
                              X