Da ne bude da bez veze otvaram temu.Trazio sam u opcijama da li se negde ovo vec pominje ali je samo na jednom mestu navedeno da je cena 1200eura i to kod prodavaca i to zato sto je u cenu uracunata garancija.Interesuje me cena ugradnje u Logan 1.4MPi i koji sistem se ugradjuje.Dacia je inace nova(coveku je isto bila skupa opcija od 1200eura kod prodavaca).Da li je obavezan Fast ili neki drugi?
Cena ugradnje u Daciu Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nije obavezan Fast ali jeste takav neki sistem, cena od 870 evrića pa nadalje.
-
-
Drugi proizvodjač, DT gas poljski.
Comment
-
-
6,2x77,6=481,12 dinara za benzin.
8,0x39,0=312 dinara za tng.
Isplati se za 169,12 dinara i za cuvanje okoline.
Salu na stranu,auto je za firmu a ne za licne potrebe.
Garancija je dve godine bez obzira na kilometrazu.Za to vreme,covek treba da je baksuz pa da mu se nesto desi,a posle i nije bitno.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by nikolapanic6,2x77,6=481,12 dinara za benzin.
8,0x39,0=312 dinara za tng.
Isplati se za 169,12 dinara i za cuvanje okoline.
Salu na stranu,auto je za firmu a ne za licne potrebe.
Garancija je dve godine bez obzira na kilometrazu.Za to vreme,covek treba da je baksuz pa da mu se nesto desi,a posle i nije bitno.
6.2x39=241.8 dinara za tng
Zasto bi se na novom autu potrosnja povecala 25% na tng,kada se kvalitetno ugradi moze do 10% a nije nista cudno da bude ista kao i sa benzinom(ziv primer).
@nikolapanic
Raspitaj se malo o tome jer tebi da se isplati gas trebace oko 45-50hkm pa ako je planiras dugo imati a i koristiti cesto onda ugradjuj bez razmisljanja.
Comment
-
-
Moja greska u moju korist.Dao sam malo vecu potrosnju,onako odokativno da ne bude bas da je potpuno isto na gas i benzin.A auto ce koristiti firma(kao sto rekoh u nekom od prethodnih postova),tako da ce se sigurno isplatiti.
P.S.
Ja sam uredjaj u mom autu isplatio za manje od godinu dana a nisam bas od onih koji se neprekidno voze.Cak mislim da je godisnja kilometraza ispod proseka koji se na forumu pominjao.Sve sam belezio od cene tng-a i benzina do razlike u ceni i potrosnji itd.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by DavorZasto bi se na novom autu potrosnja povecala 25% na tng,kada se kvalitetno ugradi moze do 10% a nije nista cudno da bude ista kao i sa benzinom(ziv primer).
Dakle ili je čudo ili benzina troši punoPerpetum mobile nije.
Samo napominjuem radi ostalih, jednostavno je nemoguće da troši isto benzina i gasa.
Comment
-
-
Da tema ne preraste u nesto drugo alitkako sam ugradio gas u auto,rekao sam da dizel necu kupiti a kada budem imao para da kupim neki auto-benzinac,odvojicu jos 1000 i kusur evra i ugradicu sekvencijalni gas ili cu pak kupiti auto sa fabricki ugradjenim TNG uredjajem(Francuzi i Svedjani ih ugradjuju).
Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by DavorZasto bi se na novom autu potrosnja povecala 25% na tng,kada se kvalitetno ugradi moze do 10% a nije nista cudno da bude ista kao i sa benzinom(ziv primer).
Dakle ili je čudo ili benzina troši punoPerpetum mobile nije.
Samo napominjuem radi ostalih, jednostavno je nemoguće da troši isto benzina i gasa.
Comment
-
-
Originally posted by DavorPa prosudi sam za moj motor da li je to puno goriva,ne mogu sigurno da pogresim jer mi je boca stvarno mala 33l i potrosnju od deset litara bi itekako osetio bar sto se tice svracanja stalnog na pumpu.
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by DavorPa prosudi sam za moj motor da li je to puno goriva,ne mogu sigurno da pogresim jer mi je boca stvarno mala 33l i potrosnju od deset litara bi itekako osetio bar sto se tice svracanja stalnog na pumpu.
Comment
-
Comment