KOLTEC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VW_POLO_1.4
    CBC Veteran
    • 07.11.2005
    • 103
    • Nis

KOLTEC

Dali znate, dali se kojim slucajem, pojavila neka firma ili neko ko zna,
    tj. ko ima software za KOLTEC (Holandski sistem) ???
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

koristi pretrazivac i nacices dosta komentara o kolteku!!!
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• VW_POLO_1.4
      CBC Veteran
      • 07.11.2005
      • 103
      • Nis

Procitao sam do sada sve moguce komentare,
      ali niko nema software to je ono sto trazim

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Pa vrzmao se po forumu broj telefona lika sto sredjuje holandske uredjaje,moguce da on ima software.Probacu da ga iskopam...

edit:
        Originally posted by Power
        Za mnoge ce ovo biti kraj muka, naime ja sam za sad uspeo da popravim uspesno ovaj sistem i mogu da garantujem za njegov rad. To je onaj famozni sistem bez isparivaca a sa pumpom u boci. tako da ukoliko imate problem ili znate nekog koga to muci javite se. Pored njega uspesno popravljam i ostale holandjane a to su> KOLTEC, NECAM, PRINC I AG< imam skoro sve od delova a sto nemam mogu da porucim. 065 850 0 850
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

bogami iskopao si ga
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• VW_POLO_1.4
            CBC Veteran
            • 07.11.2005
            • 103
            • Nis

Znam za njega to je Vuk iz Bg-a,
            zvao sam ga, on nema program.
            ali hvala na trudu
            Idemo dalje.....

Comment

• mmgoran
              CBC Član
              • 12.04.2006
              • 10
              • Beograd

Re: KOLTEC

Originally posted by VW_POLO_1.4
              Dali znate, dali se kojim slucajem, pojavila neka firma ili neko ko zna,
              tj. ko ima software za KOLTEC (Holandski sistem) ???
              He, pa ti si srecan sto ti moderator nije odmah zakljucao temu.

Naravno da nema nista i problem se resava do sada samo ciscenjem sistema i gledanjem u kristalnu kuglu.

Ja takodje imam problem, a malo ljudi ima interesovanja da nam pomogne odnosno zaradi novce. Moram zlurado da dodam da verovatno imaju i previse posla pa da ne gube dragoceno vreme

Kakve problemi tebe muce? Zasto mislis da ti je potrebno stelovanje?

Pozdrav,
              Goran

Comment

• VW_POLO_1.4
                CBC Veteran
                • 07.11.2005
                • 103
                • Nis

Ma dobri su moderatori
                Ovako, sve je bilo ok sa "Koltecom" dok mi nije nestao plin. Kada sam mu sipao gas, kada sam ga prebacio na gas, ugasio se, i od tada nece na radi na gas.
                Iso sam do nekih majstora, radili su na autu 2-3 sata , ocistili isparivac, instalaciju, proverili struju sve je u reda, a gas sistem nikako da proradi.
                I svi mi kazu kako im treba da ga prikljuce na kompjuter, da bi videli u cemu je zapravo problem.
                Jedan lik mu je reko da postoji firma u Sofiji koja ima sve programe za "Holandjane", iso je kod njih, ima isti sistem kao ja, i popravili su mu.
                Za neki dan cu da postavim adresu, i broj telefona, likovi znaju Srpski

Comment

• Wiz
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3104
                  • Nish

=]

Sto se tice servisa Bugari zavrsavaju posao svaka cast, ja sam imao iskustva sa jednim TV-om,vrlo su efikasni

Edit by vujke: Spojeno u jednu poruku, sledeci put koristi EDIT opciju. Hvala.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Re: KOLTEC

Originally posted by mmgoran
                    He, pa ti si srecan sto ti moderator nije odmah zakljucao temu.

Naravno da nema nista i problem se resava do sada samo ciscenjem sistema i gledanjem u kristalnu kuglu.

Ja takodje imam problem, a malo ljudi ima interesovanja da nam pomogne odnosno zaradi novce. Moram zlurado da dodam da verovatno imaju i previse posla pa da ne gube dragoceno vreme

Kakve problemi tebe muce? Zasto mislis da ti je potrebno stelovanje?

Pozdrav,
                    Goran
                    Čovek je tražio softver a to do sada nije niko tražio, zato tema nije zaključana, možda neko ima pa mu pomogne. Ostale teme koje budu otvorene sa pitanjem kako da popravim koltek će biti zaključane i obrisane. Razlog nije što mrzim koltek nego zato što na celom forumu sasvim našim znanjem nije bilo nikom pomoći. Čovek je napisao broj telefona da to popravlja i upućuju se ljudi ka njemu. Drugi opet je ostavio link kako se popravlja i šteluje pa i to pomaže onima koji bi to sami da urade.

Što se tiče zlurade opaske da se nema vremena, to je tačno. Ako si rad da ti naplatim 8 sati rada i ništa ne popravim rado se javljam za eksperiment Pomoć je trebala biti pružena mnogo ranije i pružena je a glasi, nekupuj auto sa ugradjenim gasom iz inostranstva. Svaki je prešao bar 200.000 Km a to je zrelo za reparaciju koja može biti poprilično skupa.
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• VW_POLO_1.4
                      CBC Veteran
                      • 07.11.2005
                      • 103
                      • Nis

Ljudi popravio sam KOLTEC

Bio sam danas kod Vuka iz Beograda (adresa kod motela 1000 ruza)
                      065 850 0 850 zovite ga.

Momak je genije za KOLTEC.

P.S. Ne dajte nikome da dira vas uredjaj ako ne zna. Od bezveznog kvara koji je bio kod mene - nekakav leptiric se zaglavio (ne znam da se srtucno izrazim) a po drugima ( sistem je mrtav ) "Majstori" su cackali i napravili problem od 200 eura. Ali sta je tu je, vazno je da on radi !
                      I jos nesto jos neverovatnije, potrosnja na 100 km mi je 6.5 litara

Vuk je CAR !!!!

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Eto vidiš, ja sam dovoljno iskusan da ne napravim veću štetu ali ne znam ni da li bi popravio, nekad davno sam pokušavao sa slabim uspehom jer nemam delova a to odnosi dosta vremena bezveze. Ovo što si napisao je tačno jer sam se nagledao "električarskih" popravki kolteka samo tako koje su na kraju dovele da sistem potpuno ne valja. Zato delim taj telefon čim neko spomene koltek i gasim temu....
                        Neću je ugasiti jedino ako neko kaže (napiše) kako je sam ili neko drugi popravio uredjaj i taj će imati preporuku.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• VW_POLO_1.4
                          CBC Veteran
                          • 07.11.2005
                          • 103
                          • Nis

Majstori su:

1. iskidali zicu koja ide ka ventilu na boci (a da to nisu ni znali)

2. polomili deo gde se nalazi taj leptiric ( 100 eura)

3. polomili jedan metalni (sraf, navoj) koji ide u isparivac, pa sam morao da idem kod metalostrugara da napravim isti takav (koji je Vuk normalno morao malo da prepravi)

4. iskidali su mi membranu na isparivacu (zameni obe 100 eura sa rukama)

5. "ocistili" isparivac, ali nisu ocistili najbitniji deo na isparivacu (video svojim ocima, kao i sve gore navedeno)

6. To je uradio samo jedan majstor
                          (kao najbolji u Nisu, firma je METAN AUTO kod Belog mosta, ljudi iz Nisa znaju, vlasnik SIKI MENTA, kod njega nikako ne idite, ni za jedan sistem)

7. sta bi bilo da je jos neki 'majstor' dirao ???

Comment

• Phaeton
                            CBC Član
                            • 02.01.2005
                            • 11
                            • Mladenovac

Wuk is No. 1 za KOLTEC

Comment

• vujke
                              Admin
                              • 29.09.2004
                              • 1673
                              • Mladenovac
                              • Daewoo Lanos 1.5SX

Ajd sad pojasni sta je kod tebe bio problem i kako je resen, ovako ti niko ne veruje
                              Ja znam ali drugi..
                              while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

Working...
                              X