Problem gas na turbo ( Audi S6)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Originally posted by jucca
    @IvanT:

E care svaka ti cast, napravili smo kao sto si ti rekao, i sada auto ide odlicno u svim rezimima. Jos jednom hvala ti na pomoci, auto ide sad ko bombon
    Evo da citiram sam sebe:

Kad se ovo uradi, auto ce proraditi kako treba. 100%!
    Problem sa instaleterima u Hrvatskoj, Sloveniji, pa cak i u Nemackoj i sl. je nedostatak OSNOVE. Preskocena je stepenica ugradnji klasicnih venturi sistema, jer su odmah (pre par godina) krenuli sa instalacijama tipa Lambda kontrola i direktno ubrizgavanje gasa. Bez osnove, nema nadogradnje, pa otuda i veliki broj problema kod montiranih sistema.

U svakom slucaju, drago mi je da auto ide kako treba, a dodjes mi pice, ako se nekada sretnemo.

Ja sam se isto razočarao u auto timu.
    To je otprilike ovo sto sam napisao, ali je Igor OK momak i hoce da uci, tako da treba ocekivati da ce u dogledno vreme dostici visok nivo znanja, pa ce samim tim ovakvih i slicnih problema biti znatno manje.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• fantastik
      CBC Senator XXL
      • 28.07.2005
      • 417
      • Novi Sad

ivane svaka cast vidi se da si apsolvirao sve sto se tice gasa, malo je njih koji mogu samo po opisu problema da rese isti

Comment

Originally posted by IvanT

U svakom slucaju, drago mi je da auto ide kako treba, a dodjes mi pice, ako se nekada sretnemo.

.
        Naravno care, hvala jos jednom

Comment

Working...
        X