Od pre mesec dana ima RENAULT CLIO III 1.2/16V 75KS i vec sam presao 5.000 km zbog cega imam preku potrebu da ugradim gas. Gde to mogu uraditi, a zadrzati garanciju, koju opremu RENAULT preporucuje, koliko to traje, koliko kosta, koliko se menjaju karakteristike motora, gde staviti rezervoar kada je rezervni tocak iznad puta. Moze li mi neko pomoci?
RENAULT CLIO III
Collapse
X
-
Obrati se dileru auta gde si kupio, on će ti dati dobar deo odgovora a za ostalo onda možeš ovde...
Comment
-
-
Obicno ne predvidjaju, sto ne znaci da ne treba pitati...
Dakle prva adresa je zastupnik/uvoznik za Srbiju (ne znam koja firma to drzi), dakle prva ruka, preko koje dileri prodaju, narucuju dijelove i pravdaju poslove radjene u garantnom roku... Mozda oni imaju nekoga lokalno u koga imaju povjerenje...
Nakon toga, mogu se ispitati i dileri, jedan po jedan, pocevsi od onoga ko je prodao auto, a i onoga kod koga ce se vjerovatno odrzavati auto, barem u garantnom roku... Mozda on(i) ima neku polu-privatnu relaciju sa nekim serviserom za plin, pa maticna kuca ni ne mora znati da auto ima plin, ako im vi ne javite...
Comment
-
Comment