RENAULT CLIO III

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RENAULT CLIO III

Od pre mesec dana ima RENAULT CLIO III 1.2/16V 75KS i vec sam presao 5.000 km zbog cega imam preku potrebu da ugradim gas. Gde to mogu uraditi, a zadrzati garanciju, koju opremu RENAULT preporucuje, koliko to traje, koliko kosta, koliko se menjaju karakteristike motora, gde staviti rezervoar kada je rezervni tocak iznad puta. Moze li mi neko pomoci?
  • Bane
    CBC Senator XXL
    • 30.05.2006
    • 344
    • Konjarnik Bg

mislim da ce te svi odmah uputiti ovde prelistaj forum naci ces nesto sigurno

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Obrati se dileru auta gde si kupio, on će ti dati dobar deo odgovora a za ostalo onda možeš ovde...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Nisam 100% siguran ali mislim da Reno unasoj zemlji nije predvideo ugradnju LPG uredjaja uz zadrzavanje garancije na auto

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Obicno ne predvidjaju, sto ne znaci da ne treba pitati...

Dakle prva adresa je zastupnik/uvoznik za Srbiju (ne znam koja firma to drzi), dakle prva ruka, preko koje dileri prodaju, narucuju dijelove i pravdaju poslove radjene u garantnom roku... Mozda oni imaju nekoga lokalno u koga imaju povjerenje...

Nakon toga, mogu se ispitati i dileri, jedan po jedan, pocevsi od onoga ko je prodao auto, a i onoga kod koga ce se vjerovatno odrzavati auto, barem u garantnom roku... Mozda on(i) ima neku polu-privatnu relaciju sa nekim serviserom za plin, pa maticna kuca ni ne mora znati da auto ima plin, ako im vi ne javite...

Comment

Working...
          X