Moguce da je prosek od 410 evra u BG-u ili je to mozda prosek BRUTO plate, ali ja ne zivim od bruto iznosa .Evo dacu moj primer,ja radim na zeleznici radno mesto otpravnik vozova moja bruto plata sa nocnim radom ,radom u nedelji i dodatkom za rad u turnusu je za ceo mesec BRUTO=36126 din pa se oduzimaju doprinosi koji su 6467 pa porez na platu koji je5085 tako da dobijem na ruke 24601 din, cena rada je od oktobra a do sad je skocila mozda 5 %.Mogu reci da imam platu vecu cak i od nekih inzinjera na zeleznici zbog prirode posla koju radim i odgovornosti radnog mesta!
Ugraditi plin u "SKUP" auto da ili ne???
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
osim ljudi koji rade po drzavnim i velikim privatnim firmama, ostali su najcesce prijavljeni na minimalac, a ostatak para im se isplacuje na crno.
tako da je zvanican podatak o proseku sigurno manji od realne slike.
mada podatak o oprsecnoj plati od 32000 pa nek je i bruto mi je malo sumnjiv... ipak danas postoji ogromna masa ljudi koja radi za 15-ak hiljada... mnogo ih je vise nego onih koji rade za 30-40, cak i u beogradu, a da ne spominjem unutrasnjost, gde su oni sa preko 30000 mali bogatasi.
govorim o ljudima koji rade u firmi za platu, ne o vlasnicima biznisa.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Uzmite u obzir "samo" 20000 ljudi koji ce morati da plate porez na iznos plate veci od 3 prosecne plate, znaci da plate porez na vecu mesecnu platu od 1250 eura, pa onda gomilu ljudi po javnom sektoru sa platama oko 20-30 hiljada i statistika je tacna. Bruto plata je 410 eura. E sa tim novcem imamo para samo da platimo ratu za lizing za nei auto i to je to!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
OK, malo se kasno javljam i mozda nije vise on topic; to sto zivim u Sloveniji ne znaci nista u odnosu na filozofiju;
Zasto LPG - pre svega jer je to nacin, da na osnovu razlike u ceni pogonskog goriva mozes kvalitetno odrzavati avto; masa ljudi (to je, najverovatnije karakteristika nas sa Balkana) kupi avto a posle nema pare za odrzavanje. Pa se cudi sto mu previse trosi, sto kocnice bas nesto ne rade i slicno. Moja filozofija je - kupi avto, koji si mozes priustiti zajedno sa ukalkuliranim troskovima odrzavanja. A ako prebacis avto na LPG sigurno smanjis troskove odrzavanja pa mozda mozes imati malo bolji/bezbedniji avto a da ne bankrotiras. Ako imas LPG smanje se, shodno mojim kalkulacijama, sledeci troskovi odrzavanja:
* ulje-posledicno habanje motora
* katalizator si produzava zivotni vek
* auspuh ne korodira tako brzo
* menja se filozofija voznje pa to posledicno utice i na kocnice, trajanje motora, kuplung itd.
losa stvar: svecice se moraju menjati cesce (da naravno, smanjimo potrosnju goriva i sansu detonacija)
A to, da mackice padaju na besne aute - pa bogamu, ja takve mackice ne bi k***** jerbo sto da pokupim SIDU, hepatitis C a u krajnoj liniji neku od popularnih bolestina, koje se lece antibioticima.
Takvima preporucujem gledanje Borata.
A ako polazimo od filozofije, da nam je auto sredstvo za prelazak od tacke A do tacke B onda zasad u odnocu cena/kvaliteta nema alternacije LPGu.
Comment
-
-
E to za prelazak od tacke A do tacke B sluzi bicikl.Ja ipak volim da se vozim malo komotnije ,udobnije ,malo brzei sad ako moze sto jeftinije e onda sam i ja za to.
A kad udjemo u jevropu onda ce svi da budemo srecni i bogati i necemo da razmisljamo kako da sa 10l nekog goriva da predjemo 10000k .
Comment
-
-
BRUTO plate, ali ja ne zivim od bruto iznosa
one socijalistickog sistema (neto) nema vise nigde.
onaj drugi deo, pa zivis od bruto iznosa koji si zaradio, ko bi drugi tebi placao tvoju penziju i tvoje zdravstvene potrebe. ta vrednost ne pada sa neba, kosta i to takodje mora da se zaradi da bi moglo da se trosi.
sasvim je druga stvar koji je odnos tih troskova u procentualnom iznosu (jako veliki) u odnosu na zapad ( a veci je nego u jednoj Svedskoj ili Svajcarskoj).
u apsolutnom iznosu i tih mnogo procenata je realno jako malo i nedovoljno za zeljeni (svedski, svajacarski...) tj evropski standard.
a statistika, pa mesano mesovolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Ok, o platama, brutalnim ili natalnim na drugom mestu, nemoj da se zaukavate
Comment
-
-
Comment
-
-
jedan clan foruma mi je poslao poruku da vidja redovno lika koji sipa na OMV u BMW (misli da je M3) bezolovni za 500 din.
Da li je to blam??? veci ili je blam da je lepo ugradio plin, ili je blam sto vozi bmw, a zicka za pice...
@ dora, pa neces valjda sada da zakljucavas temu, jos nije pala krvKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Pa neću, viš da nerviram Daku pa mi je lakše
A nije niko rekao čarobnu reč
Comment
-
-
Dok ne padne krv G-din Doro zakljucavaj, molim ili bese rostilj, ili meso, ili pivo iliSta bese magicna rec???
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorZamisljam BMW Z3 na plin ili Hondu S2000, Mazda Miata...
Mada, video sam BMV M3 na plin 400+KS i bojler
Mozda je u "bojleru" bio nitro a ne plin
A za cabriolete ne brini, vec sam video SLK i CLK cabrio na plin =]
Comment
-
-
Politika...
Čarobna reč se pojavila i zaključavam ovo jer su svi rekli sve po nekoliko puta
Daka, možeš na pauzu
Comment
-
Comment