Kako se zove onaj deo iz koga idu 4 crevceta ka cilindrima? Jel on takodje ima elektro-magnetni ventil? Kada upalim auto i prebacim ga na gas na njemu se cuje 2x klik (nesto tise nego na ostalim el.mag ventilima) i auto se ugasi!!!
koltec i problemi
Collapse
X
-
Originally posted by PheatonKako se zove onaj deo iz koga idu 4 crevceta ka cilindrima? Jel on takodje ima elektro-magnetni ventil? Kada upalim auto i prebacim ga na gas na njemu se cuje 2x klik (nesto tise nego na ostalim el.mag ventilima) i auto se ugasi!!!
U knjizi za Lovato piše grupa elektro injektora a oni po engleski kažu distributor. Da, to je elektromehanički sklop i vrlo je osetljiv. Vidiš i po tome što ima kabel sa utičnicom na vrhu koji pomera klip u ritmu muzike za ples.
Comment
-
-
Originally posted by DoraOriginally posted by PheatonKako se zove onaj deo iz koga idu 4 crevceta ka cilindrima? Jel on takodje ima elektro-magnetni ventil? Kada upalim auto i prebacim ga na gas na njemu se cuje 2x klik (nesto tise nego na ostalim el.mag ventilima) i auto se ugasi!!!
U knjizi za Lovato piše grupa elektro injektora a oni po engleski kažu distributor. Da, to je elektromehanički sklop i vrlo je osetljiv. Vidiš i po tome što ima kabel sa utičnicom na vrhu koji pomera klip u ritmu muzike za ples.
Comment
-
-
Originally posted by PheatonDa li to znaci da on non-stop seta gore-dole?
Comment
-
-
Za Doru. Pogledaj detaljno ovaj site.
Pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by vujkeDoro, ako dolazi Srki potrudicu se da dodjem i ja sa njim, malo u inspekciju(shala) Moze?
Pozdrav | vujke
Comment
-
-
pozdrav
ja bih se umesao po pitanj Koltek uredjaja, predpostavljam da se radi o tipu MEGA, ja sam uspeo da ih osposobim sve koje su dosle na popravku kod mene. Osnovni problem je u nekoj vrsti cadji koja se stvara od toplote u uredjaju ali zbog toga sto je sitna udje i u taj step motor na razdelniku i on pocne da zaglavljuje te pocnu i problemi. step motor moze da se kupi kod nas i kosta 100eura a uredjaj moze da se ocisti i to opet radi dok radi. ako je nekom potrebam moj tel neka ga zatrazi.
Comment
-
-
Novi momenti: Auto je isao na ciscenje dizni, posto je radjena generalna i gas je na trenutak osposobljen; u voznji ga je prihvatio i radio je, doduse sa problemima preko 3K rpm ali je radio. U mestu ne prihvata i gasi se odmah. To je tako proradilo par stotina km i problem se povecao, ponovo ne radi uopste.
@POWER: posalji kontakt na PP.while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Originally posted by Powerpozdrav
ja bih se umesao po pitanj Koltek uredjaja, predpostavljam da se radi o tipu MEGA, ja sam uspeo da ih osposobim sve koje su dosle na popravku kod mene. Osnovni problem je u nekoj vrsti cadji koja se stvara od toplote u uredjaju ali zbog toga sto je sitna udje i u taj step motor na razdelniku i on pocne da zaglavljuje te pocnu i problemi. step motor moze da se kupi kod nas i kosta 100eura a uredjaj moze da se ocisti i to opet radi dok radi. ako je nekom potrebam moj tel neka ga zatrazi.
Jel imate vi mozda nesto rezervnih delova za koltec-a? Npr. taj step motor, da ga probamo.
Comment
-
Comment