Mislim da je sad najveca nauka kako se sacuvati od preterane kradje na pumpi i gde sipati plin koji nece zeznuti skupi seqvent.Pretpostavljam da je Tomaseto osetljiviji na kvalitet plina nego stari sistemi.Da je elegantno resen i ugradjen,jeste.Da vuce za sve pare,i to.Juce sam na 160 prebacio sa plina na benzin i nista se nije dogodilo,Auto nije dobio ni zero snageBilo je jos prostora za pritiskanje gasa al mi nestalo puta.
Tomaseto gas-uredjaji
Collapse
X
-
Danas sam ugradio dotični uređaj kod Rašića... Ivan se još odmara u Grčkoj tako da sam prošao kao i svaki smrtnik (nisam imao vezu). Auto ide kao i na benzin, razlike nema, do sad sam vozio na stari (vakum) lovato pa je ovo za mene otkrovenje... Što se potrošnje i ostalog tiče, javljaću se povremeno na ovaj topic...
Comment
-
-
Originally posted by BgBoyDanas sam ugradio dotični uređaj kod Rašića... Ivan se još odmara u Grčkoj tako da sam prošao kao i svaki smrtnik (nisam imao vezu). Auto ide kao i na benzin, razlike nema, do sad sam vozio na stari (vakum) lovato pa je ovo za mene otkrovenje... Što se potrošnje i ostalog tiče, javljaću se povremeno na ovaj topic...
Comment
-
-
Re: Tomaseto gas-uredjaji
Sta ti znaci velika kilometraza? Evo ja sam presao oko 105.000km. Bio je neki problemcic skoro, da je trebalo da se zameni senzor temperature gasa, stavljen je novi tip, koji nema takvih problema. Nisam bio tu, kad je to Ivan zamenio ali mislim da je to posao od 5min. Ostalih problema nije bilo. Zapusio mi je filter plina koji put ali to je do nekvaliteta naseg gasa i do toga sto ja taj filter menjam kad se setim. Dakle ako se rade servisi kad treba na 10.000km neces imati nikakvih problema jer je uredjaj dosta kvalitetan. Potrosnja je uvek u granicama 5-10% vise nego na benzin, za ovu kilometrazu nikad se nije desilo da imam preveliku potrosnju, za razliku od starijih auta gde sam imao venturi sistem. Na njima se desi nekad iz cista mira da potrose mnogo vise, ali ovde je sve konstantno.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Ugradio sam Tomaseto plin kod Ivana u subotu, zasada sve radi PERFEKTNO. Vrlo su korektni i profesionalni.
Stavili su mi bocu od 43l bruto.
Zaboravio sam da ih pitam gde može da se kupi torba za rezervni točak (16 inča). Da li neko ima ideju.Opel Vectra C 2002
Z18XE
Comment
-
-
naravno, torbi ima skoro uvek. Kada budes dolazio na kontrolni servis mozes da pazaris torbu.
Comment
-
Comment