Shevrolet Aveo...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by goran2005
    Originally posted by Dora
    Pa sad... Delimi?no si u pravu, da je ovo neki ozbiljan forum tvoja tema bi automatski bila zaklju?ana ili obrisana.
    Mislim pitanje sneba pa u rebra, uradio sam keca pa ?u sad i sekvencijalni, šta sad o?ekuješ da ti neko opisuje potanko kako se to radi?
    Da si rekao ugradio sam nekoliko auta ili bar jedan sekvencijalni pa recimo zapelo za neki detalj ili neiskustvo pa da ti neko napiše šta i kako...
    Po?ne se sa tim ja sam taj i taj (nije obavezno) struke sam te i te (poželjno i dalje nije obavezno) ima auto taj i taj (obavezno) hteo bih da ugradim gas taj i taj (obavezno), znam to i to a ovo mi nije jasno (obavezno) i dobi?eš ozbiljan odgovor.

Vidim da znaš sve oko foruma i da se odavno ovde motaš, zna?i da nisi tako neupu?en da ne bi znao neka pravila...
    Motas... Prljava rec... ali Ok...

Inace sam masinski inzinjer sa ne tako mnogo iskustva u instaliranju gasa ali dovoljno teorijskog znanja sta i kako oko istog...

Da ti pravo kazem, od ljudi na forumu nisam nista ocekivao. Bas tako. "Mislim pitanje sneba pa u rebra" je bas tako, a onaj koji je pametan bi barem nesto prokomentarisao a sigurno ne bi bilo ovakvoj baljezganja kao sto se ovde dogodilo. Ti si barem mogao da kazes nesto, a ustvari si se prikljucio baljezgarenju... Bravo!!!

Lepo si rekao. Da je ovo ozbiljan forum. Ja naprimer kada sam nasao ovaj forum, prijatno sam iznenadjen kvalitetom foruma. Ovako se totalno vidi da je totalna 0, i to ogromna nula.

Sto se mene tice, neka neki moderator, ako je uopste ovo video, nek lepo zakljuca ovo baljezgarenje i OFF od teme, a ja cu (sto je najpametnije) lepo da izadjem i da izbrisem svoj sopstveni nalog i da ostavim biiiip! da pametuju.

Pozdrav.
    Citirao sam celu poruku da ostane ovako za kraj da se vidi za ubudu?e.

Ovo jeste ozbiljan forum i puno truda je uloženo da bi bio takav. Ovakve teme i ovakve poruke uopšte ne doprinose tome.
    Da li ?e svako biti zadovoljan sa koncepcijom, pa naravno da ne?e ali ve?ina ho?e.
    Ovaj tim radi u interesu ve?ine a ne u interesu povremenih provokatora i nadrndanih tipova koji upadnu sa tavana i bez ikakvih smislenih podataka ili pitanjem iz obdaništa o?ekuju da se neko trudi oko njih a nisu uložili minimum snage da obrazlože zašto je vredno truditi se oko njih.
    Tri poruke i odmah kvalifikacije ovo-ono ovo ništa ne valja....

Re? MOTATI je re? koja u ovom kontekstu ozna?ava šetanje, šunjanje, pregled itd. po forumu.
    Recimo na primer "razne misli mi se motaju u glavi"
    Ne vidim uopšte šta je tu prljavo

Moraš malo poraditi na re?niku i shvatanju ironije....
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
    X