ugradnja gasa kod Stanisica u Futogu, da ili ne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • atasic
    CBC Član
    • 22.08.2007
    • 43
    • NS

ugradnja gasa kod Stanisica u Futogu, da ili ne

Ljudi mi dosta havale nekog Stanisica u Futogu za ugradnju gasa.....jel neko moze da mi kaze kakav je on majstor
    Hvala puno
  • Don063
    CBC Član
    • 23.09.2006
    • 41
    • NS

Sta ces u Futogu kad imas jednog u NS. Ulica Bele vode cini mi se...

Comment

• atasic
      CBC Član
      • 22.08.2007
      • 43
      • NS

Ma znam ja da je Dora u ulici Bele njive al kolko ja znam on ne ugradjuje Tomasseto sequent koji bi meni najvise odgovarao zbog cene( oko 650 eura)? Vozim Alfu 156 1.8TS 2002.god.
      Jel sam u pravu?
      Zvao sam ga pre mesec dana i rekao mi je 850eura....al ne znam za koji uredjaj....nisam ga pitao a i da znam, ne vredi jer ne znam sta bi najbolje islo u moj auto....autogas mi je nepoznanica i hvala Bogu na ovom forumu....moze svasta da se nauci i da se covek informise na pravi nacin....polako pocinjem da sklapam kockice al velik ovaj mozaik, .....
      A kod Ivana bi otisao takodje al ne znam sta da radim ceo dan u BG-u....videcu vec!
      Jel neko zna kakav je taj Tomasseto uredjaj za Alfu 156? Jel neko ima ideju?
      Pozdrav svima

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Pored tolikog bg i riba na sve strane ti ne znas sta da radis...

Strasno...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Saša
          CBC Senator
          • 05.11.2006
          • 277
          • NS

Moj brat je do sada kod njega (Stanišića) ugradio gas u dva auta (Opel Suza 1.3 i Omega 1.8, oba karburator) i zadovoljan je urađenim poslom. Nikakvih problema do sada, prošao atest iz prve sa oba auta, bez ikakvih zamerki. Koliko sam i sam mogao da vidim, lepo odrađeno, sve Lovato komponente (sem boce - Lifam). Mislim da su O.K...

Comment

• atasic
            CBC Član
            • 22.08.2007
            • 43
            • NS

ma znao bi ja sta da radim da imam slobodnog vremena......radim kao crnac poslednjih 2 meseca......15sati dnevno.....imam majstore na placu pa sam ceo dan s njima a kad nisam s njima onda sam na fakultetu gde drzim nastavu studentima.
            Profesorska plata nije nesto pa sam zbog toga pitao za Tomasseto uredjaj koji valjda kosta 630 eura!???
            Cuo sam jako pohvala za Doru i Ivana al posto Dora ne radi tomasseto( mozda i radi neznam????) onda cu prvi slobodan dan koji imam da iskoristim za odlazak u BG kod Ivana ......a ako Dora ipak radi ovaj tomasseto a ja sam u Ns-u onda cu kod njega.
            Cisto sam praktican a ne neodlucan jer znam i svi forumasi tvrde da su nih dvojica "zakon" sto se tice ugradnje.....
            Ispravite me ako gresim!!!

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Originally posted by atasic
              Cisto sam praktican a ne neodlucan jer znam i svi forumasi tvrde da su nih dvojica "zakon" sto se tice ugradnje.....
              Ispravite me ako gresim!!!
              gresis.
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• atasic
                CBC Član
                • 22.08.2007
                • 43
                • NS

za Adu:
                Ajde mi objasni zasto gresim po tvom misljenju-preporuka?

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

pa nisu oni zakon. oni su majstori.
                  da li stvarno ocekujes da ce bilo ko prokomentarisati ko je bolji majstor???? smesno.
                  ivan je ekspert za jedno
                  a dora za drugo
                  ja cu svoj komentar i misljenje zadrzati za sebe. mada koga i briga sta ja mislim
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• atasic
                    CBC Član
                    • 22.08.2007
                    • 43
                    • NS

Sad si ti sebican malo.....zar ne? ajde posalji svoje misljenje na PM

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Dobro de Ada reci svima (necemo ti nista) sad kad si vec poceo da Dora ima dve Alfe u dvoristu.
                      E, da znate da nije to na sta ste svi oma pomislili. Ja nisam video sta one tacno trose od goriva.

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Imaš temu o Tomaseto pa pogledaj malo..
                        Ovim putem se jako zahvaljujem DekiDekiju....
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ada
                          CBC Senator XXL
                          • 04.06.2005
                          • 2375
                          • Novi Sad
                          • Svasta nesto

Originally posted by ada
                          ja cu svoj komentar i misljenje zadrzati za sebe. mada koga i briga sta ja mislim

Comment

• baster
                            CBC Član
                            • 02.03.2007
                            • 13
                            • Novi Sad

Ja sam ugradio gas u Stanisicu u Futogu, samo reci pohvale. Ko god da je video kako je uradjeno ostao je bez teksta osim ako je imao prilike da vidi stvarno dobro ugradjen uredjaj pa se samo podsetio.... Meni je trebao da ugradi Lovato ali nije u njihovom katalogu pronasao oznaku bas mog motora pa je ugradio Zavoli u cijem je katalogu pronasao oznaku mog motora ( rece da nije hteo da rizikuje ). Auto radi perfektno kako na gas tako i na benzin. Nikakve lampice se ne pale, razlika u voznji je minimalna, potrosnja je OK. Atest sam prosao iz prve uz komentar da nisam morao ni da dolazim jer svi uredjaji iz njegove radionice izgledaju tako. Za taj uredjaj koji ti hoces ne znam ali za Zavoli i Lovato je uvoznik, distributer, serviser i sta god jos hoces..... U svakom slucaju ozbiljan covek i ozbiljna firma pa ti vidi sta ces.....

Comment

• dranix
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 3079
                              • Antwerpen/Belgium
                              • Saab 9-3

Baster,
                              Jos da si nam rekao koji auto imas i koja je bila cena ugradnje.... a ni koja fotka instalacije ne bi smetala.

Comment

Working...
                              X