ugradnja gasa kod Stanisica u Futogu, da ili ne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Originally posted by baster
    Ja sam ugradio gas u Stanisicu u Futogu, samo reci pohvale. Ko god da je video kako je uradjeno ostao je bez teksta osim ako je imao prilike da vidi stvarno dobro ugradjen uredjaj pa se samo podsetio.... Meni je trebao da ugradi Lovato ali nije u njihovom katalogu pronasao oznaku bas mog motora pa je ugradio Zavoli u cijem je katalogu pronasao oznaku mog motora ( rece da nije hteo da rizikuje ). Auto radi perfektno kako na gas tako i na benzin. Nikakve lampice se ne pale, razlika u voznji je minimalna, potrosnja je OK. Atest sam prosao iz prve uz komentar da nisam morao ni da dolazim jer svi uredjaji iz njegove radionice izgledaju tako. Za taj uredjaj koji ti hoces ne znam ali za Zavoli i Lovato je uvoznik, distributer, serviser i sta god jos hoces..... U svakom slucaju ozbiljan covek i ozbiljna firma pa ti vidi sta ces.....
    Uredjaj, cena, vozilo na koje je ugradjeno... Mnogo bi nam pomoglo da se i mi uverimo u kvalitet tog servisa, jer sam ja cuo samo negativne komentare!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• baster
      CBC Član
      • 02.03.2007
      • 13
      • Novi Sad

Honda Civic 1.6i 16V, 80KW (110KS). Uredjaj Zavoli. Cena ugradnje 360 EUR. Radi kao sat... Sve ostalo imate na http://www.autogasstanisic.co.yu/

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Stanišić je jedan od retkih uvoznika autogas opreme, koji je imao volju da se upusti u sve probleme oko ugradnje. Dobar čovek, koji ima dobre majstore.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• baster
          CBC Član
          • 02.03.2007
          • 13
          • Novi Sad

Ako je Ivan dao ovakav komentar, posle svega pozitivnog sto o njemu i AC Rasic znamo, ostaje da mu verujemo... Ja imam pozitivno iskustvo, Ivanov komentar je takodje pozitivan a na vama je da odlucite kome cete poveriti svoj auto i pare.

Comment

• HotDog
            CBC Senator XXL
            • 06.05.2005
            • 965
            • BSG 75 (011)

myth confirmed

Comment

• atasic
              CBC Član
              • 22.08.2007
              • 43
              • NS

good to know about him, ivan said positive toughts ......

Comment

• Jurke
                CBC Član
                • 20.09.2007
                • 28
                • Novi Sad

Vozim floridu(caletovu) 2005god, i cim smo je dovezli iz KG-a ugradili smo gas tamo.Za 2 godine je presla malo manje od 50000 km,i nikakvih problema nismo imali(ni sa njom, a ni sa gasnim yredjajem).Jedino smo dva puta promenili filter gasni koji kosta oko 150 din,sto je slozices se nebitno i spada u redovno odrzavanje.Za sada sve najbolje o njemu.
                Alfa Romeotik

Comment

Working...
                X